GRAND MAGAZIN SUBOTOM ISTRAŽUJE: Da li su moguća muško-ženska prijateljstva

Uživo od 12 do 17h

GRAND MAGAZIN SUBOTOM ISTRAŽUJE: Da li su moguća muško-ženska prijateljstva

Stars -
Uz telefonska uključenja gledalaca i sa gostima u studiju Ivana i Katarina pokušaće da na šaljiv i zanimljiv način otkriju da li je to naučna fantastika ili realnost

Ove subote, Ivana Đorđević i Katarina Obradović će ugostiti novinar Neša Blagojević, pevačica Suzana Dinić, Ministarke, političar Aleksandar Čotrić, slikar Tafil Musović, Nataša Vukoje, Dragan Pantić Smederevac, dr Ivica Mladenović, Ivana Kuzmanović...

Tema subotnje emisije "Grand magazin" na Grand narodnoj TV su muško ženska prijateljstva. Uz telefonska uključenja gledalaca i sa gostima u studiju Ivana i Katarina pokušaće da na šaljiv i zanimljiv način otkriju da li je to naučna fantastika ili realnost.

Uz obilje muzike, humora, uključenja gledalaca i priloga koji su obeležili nedelju za nama, subotnje izdanje "Grand magazina" karakteriše i emisija "U poseti kod".

Ovaj format, koji autorski pripremaju Ivana Đorđević i Katarina Obradović, premijerno se emituje u okviru "Grand magazina" subotom. Tu je pored ostalog i prelistavanje aktuelnog broja "Grand revije", Paparaco lutajuća kamera, mnogo priloga koje su voditeljke pripremile i druge zanimljivosti. Emisija ide uživo pet sati, svake subote od 12h -17h.

EMISIJE GRAND NARODNE TELEVIZIJE MOŽETE DA GLEDATE OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track