HALID BEŠLIĆ SE STESAO: Odrekao sam se ćevapa, ali sam izgubio 12 kg!
Foto: Saša Urošev

Smršao 12 kilograma

HALID BEŠLIĆ SE STESAO: Odrekao sam se ćevapa, ali sam izgubio 12 kg!

Stars -
Bosanski pevač je otkako je izgubio 12 kilograma ostao bez sakoa i pantalona koji su mu postali preveliki

Bosanski pevač Halid Bešlić (60), koji je smršao za 10 dana 10 kilograma i sa 115 stigao na 105, odlučio je smrša još 10 kilograma, pa planira uz brzo hodanje uvede i tri treninga nedeljno. Kako bi stigao do svoje idealne težine - 95 kiligrama, odrekao se, iako teško, i ženine kuhinje, jer bi inače imao 200 kilograma. Kako je izgubio 10 kilograma, ostao je i bez odeće jer mu je sad sve veliko.

"Na mom jelovniku odsad su isključivo nemasno meso, riba i povrće. Trudim se da svakodnevno jedem samo kuvano. Još važnije je da sam odlučio da uz brzo hodanje uvedem i tri treninga nedeljno. Počinjem redovno da plivam na bazenima u blizini kuće", rekao je Halid Bešlić (60).

Pevač je smršavio 12 kilograma, a na radikalnu dijetu krenuo je početkom septembra. Pošto je deset dana pio samo proteinske napitke izgubio je 10 kilograma za 10 dana. Doktori i nutricionisti ističu da je takva dijeta opasna jer može izazove srčane probleme. Iako više ne živi samo na napicima, disciplinovao se pa je još smršavio tri kilograma.

"Cilj mi je da dođem na 95 kilograma jer sam visok 178 centimetara pa i dalje strahovito pazim što jedem. Sad mi je već i psihološki lakše pa zaobilazim na stolu specijalitete koje sam stalno jeo, poput ćevapa", rekao je Bešlić. Važan dio njegova jelovnika su lagana variva i juhe koje će sada još više jesti zbog treninga.

"Plivanje mi čini dobro, a nedaleko od moje kuće je veliki bazen pa mi je i praktično. Ozbiljno ću se uhvatiti treninga i mislim da će biti idealno da svaka dva dana provedem plivajući barem jedan sat", najavljuje Halid, koji se odrekao omiljenog mu piva, ali ponekad popije pokoju čašu vina.

Halid je kaže otkako je izgubio 12 kilograma ostao bez sakoa i pantalona koji su mu postali preveliki.

"Žao mi je da bacim odeću, koja je dobra, pa sam omiljene sakoe dao suziti. Sve je oduševila moja transformacija", rekao je Bešlić.

Foto: Saša Urošev
Foto: Saša Urošev

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track