HARIS TEŠIO ĐORĐA (16): Prvi put sam prodao samo 7 ploča!

Legenda imao težak početak

HARIS TEŠIO ĐORĐA (16): Prvi put sam prodao samo 7 ploča!

Stars -
Ja sam do svoje 24. mislio da nemam pojma da pevam. Kada sam obajvio prvi album, prodao sam samo sedam ploča, drugi 18. Tek sa 30 sam počeo da pravim pesme, rekao je Džinović

Na startu muzičkog šoua Pinkove zvezde deset od 20 takmičara moralo je da završi svoje učešće jer nisu zadovoljili žiri.

Međutim, iako je žiri bio veoma strog, nisu želeli da demolarišu veoma mlade takmičare, pa su Ceca i Haris pokušali da uteše Đorđa Kočića iz Leskovca, koji ima samo 16 godina i veoma tužnu priču. Njega su ostavili roditelji i od malena su ga odgajali baba i deda, koji žive za to da on postane neko i nešto.

Dok je pevao prvu pesmu za mladog Leskovčanina su svi glasali, osim Marine, pa je dobio da opteva i drugu šansu."Ja sam želeo da mu se pruži još jedna šansa, jer njegova biografija nije sjajna", keže Miroslav. Inače Đorđa su roditelji kao malog napustili. "Ja sam takođe želela da mu dam drugu šansu", rekla je Ceca.

"Jako je mlad, glas mu nije formiran, ima određeni talenat i želimo da ga vidimo u drugoj šansi", rekao je Haris. Međutim dok je pevao drugu pesmu, svi sem Bore su se predomislili. "Iza tebe stoji jedna tužna priča, zato treba da radiš na sebi i nikad se ne zna zašto je to dobro", utešila ga je Marina.

"Ne smeš da odustaneš kada nešto mnogo voliš, moraš da se boriš i ja nisam svuda prolazila. Nekada sam bila četvrta, nekada nisam nikako prošla", otkrila je Ceca, dok je Haris pokušao da mu da nadu: "Ja sam do svoje 24. mislio da nemam pojma da pevam. Kada sam obajvio prvi album, prodao sam samo sedam ploča, drugi 18. Tek sa 30 sam počeo da pravim pesme", rekao je Džinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track