HIT FOTOGRAFIJE: Ceca se davila u sendvičima i cigarama!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica se previše opustila na splavu

HIT FOTOGRAFIJE: Ceca se davila u sendvičima i cigarama!

Stars -
Svetlanu Ražnatović naš paparaco uslikao u noćnom provodu kako neprekidno jede, puši i telefonira
1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Svetlana Ceca Ražnatović nakon uspešnih koncerata u Guči i u Budvi, kao i nakon glavobolja oko sina Veljka, koji je učestvovao u incidentu na jednom novobeogradskom splavu, rešila je da se malo opusti za svoju dušu.

Folkerka je u društvu prijatelja pre dve večeri izašla na jedan poznati prestonički splav u provod, a oštro oko foto-reportera Kurira zabeležilo je njeno kretanje od početka do kraja. Kad je došla, odmah se smestila u separe i ponašala se kao da je kod svoje kuće. Bez obzira što su mnogi ljudi bili oko nje, ona nije krila svoje poroke.

Po svemu sudeći, pevačica je bila mnogo gladna, pa je jedva izdržala da konobari donesu hranu. Sočno je jela sendviče, a potom sve zalila belim vinom. O cigaretama da i ne govorimo jer je palila jednu za drugom, a u pauzama je neprekidno pričala telefonom.(M. D.)

Niske strasti NATAŠI BEKVALAC SEVNULE GAĆICE  Pored Cece, u drugom separeu sedela je Nataša Bekvalac. Ona nije marila za ljude oko sebe, pa je sve vreme širila noge i pokazivala gaćice koje nosila ispod kratke haljine, pa su se mnogi našalili da je podsetila na Šeron Stoun i scenu iz filma „Niske strasti“.
Niske strasti NATAŠI BEKVALAC SEVNULE GAĆICE Pored Cece, u drugom separeu sedela je Nataša Bekvalac. Ona nije marila za ljude oko sebe, pa je sve vreme širila noge i pokazivala gaćice koje nosila ispod kratke haljine, pa su se mnogi našalili da je podsetila na Šeron Stoun i scenu iz filma „Niske strasti“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track