HVALI SE DEKOLTEOM: Lepa Brena povećala grudi
Foto: PR

Estetska operacija

HVALI SE DEKOLTEOM: Lepa Brena povećala grudi

Stars -
Brena je dugo razmišljala o povećanju grudi i nedavno je konačno presekla i rešila da to uradi. Mnoge njene prijateljice koje su već išle pod nož preporučile su joj jednog lekara u Hrvatskoj, rekao je izvor blizak pevačici

Lepa Brena je u svemu skromna i odmerena, a poslednji primer na kojem možemo da vidimo njenu umerenost je povećanje i zatezanje grudi koje je nedavno uradila.

Folk pevačica je nedavno u Hrvatskoj uradila remont svog poprsja i ono što se iz priloženog vidi jeste da izgelda bolje nego ikada.

"Brena je dugo razmišljala o povećanju grudi i nedavno je konačno presekla i rešila da to uradi. Mnoge njene prijateljice koje su već išle pod nož preporučile su joj jednog lekara u Hrvatskoj. Iako je imala u planu da operaciju uradi tokom zime, Brena se predomislila, jer joj je se ukazala prilika da sredi grudi tokom boravka u Hrvatskoj, kada je mirovala zbog preloma ruke. Konsultovala se i sa svojim lekarom da li može da uradi taj zahvat i on joj je odobrio", rekao je izvor blizak gazdarici Grand produkcije i dodao da je pevačica prezadovoljna novim dekolteom.

"Brena je prezadovoljna kako je sve odrađeno i sada sve češće ističe svoj dekolte. Nije preterala sa veličinom i zaista joj lepo stoje. Prija joj kada ovih dana dobije komplimente tipa „izgledaš mlađe nego ikad", završava izvor.

"Ja zaista nisam imala nikakve plastične operacije. Ali nisam rekla da neću. Posle porođaja, kad se žena širi i rasteže, sasvim normalno je da se sredi", rekla je pre godinu dana folk zvezda i očigledno ubrzo rešila da promeni izgled.

Brena, međutim, nije želela da komentariše ove navode.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track