I BANE STIGAO NA ŽURKU: Kaća se uselila u novi stan!
Foto: Facebook

Svoj na svome

I BANE STIGAO NA ŽURKU: Kaća se uselila u novi stan!

Stars -
Žurka je trajala do ranih jutarnjih sati, Kaća je pevala svojim gostima

Katarina Živković napravila je žurku povodom useljenja u novi stan. Vidno zadovoljna i sa osmehom na licu ugostila je najbliže prijatelje i saradnike, ali i bivšeg dečka Branislava Jankovića.

Iako se i posle raskida ne razdvajaju, Bane je, ipak, u njenom novom stanu samo drag gost i za sada nema indikacija da će se i useliti. Žurka je trajala do ranih jutarnjih sati, Kaća je pevala svojim gostima, a među najveselijim bili su njena koleginica Dušica Grabović, sa kojom se skoro vratila iz Australije, ali i reper Ša, koji je čitavo veče nazdravljao sa Banetom i koji im je poželeo da što pre prevaziđu emotivnu krizu i nastave zajednički život.

"Presrećna sam što sam napokon svoj na svome i konačno imam krov nad glavom. Upisala sam stan na sebe i prijavila se napokon na svoju adresu Tošin bunar. To je na granici između Novog Beograda i Zemuna. Ja sam se odavno još nastanila u Beogradu, ali nije isto kad živiš kao podstanar i kad imaš nešto svoje", rekla je pevačica kada je pazarila nekretninu.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Alo/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track