I DALJE JE PRATI MANIJAK: Rada strahuje za život svog dečka!

Slučaj prijavljen policiji

I DALJE JE PRATI MANIJAK: Rada strahuje za život svog dečka!

Stars -
Reč je o starijem muškarcu iz unutrašnjosti koji je proveo pet godina iza rešetaka zbog niza krivičnih dela. Ubedio je sebe da će je čim izađe pronaći i da će otpočeti vezu. Ne prihvata da ona bude sa nekim drugim, ispričao nam je Radin prijatelj

Pevačica Rada Manojlović brine za svoj život i život svog dečka Momira Gajića. Već godinu dana joj ne da mira bivši robijaš koji joj je stavio do znanja da će povrediti svakog ko joj se približi.

"'Ili ćeš biti moja ili ničija', jasno joj je rekao na jednom nastupu muškarac koji je opsednut njome", ispričao je izvor blizak Radi i pojasnio priču.

"Reč je o starijem muškarcu iz unutrašnjosti koji je proveo pet godina iza rešetaka zbog niza krivičnih dela. U policiji su Radi, kada ga je prijavila prošle godine, rekli da je opsednut njome i da mu je ona bila jedina svetla tačka tokom služenja kazne. Ubedio je sebe da će je čim izađe pronaći i da će otpočeti vezu. Ne prihvata da ona bude sa nekim drugim", ispričao nam je Radin prijatelj.

U početku je Rada mislila da da se radi o fanu koji je neizmerno voli, ali kada je videla da je prati na nastupima od Austrije do Hrvatske i kada je počeo da joj preti i uslovljava je da bude sa njim, shvatila je da je reč o psihopati.

"Zaista ne želim da govorim puno o tome, bilo, prošlo,ne ponovilo se. Cela stvar je prijavljena policiji i ja se ne bih puno osvrtala na to", rekla je Rada.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track