IMALA 2,10 PROMILA U KRVI: Marijana Čvrljak vređala hrvatske policajce pa uhapšena!

haos u zagrebu

IMALA 2,10 PROMILA U KRVI: Marijana Čvrljak vređala hrvatske policajce pa uhapšena!

Stars -
Pobednica Velikog brata dobila je godinu dana uslovno i mora da plati 40 evra sudskih troškova zbog vređanja policije

Marijana Čvrljak (30), pobednica prvog regionalnog šoua Veliki brat, s prijateljicama je provela na trežnjenju u zagrebačkoj policiji.

Naime, Marijana, N. K. (43) i N. Š. (30) oko 2.30 sati htele su da uđu u noćni klub Team u Zagrebu, ali ih obezbeđenje nije pustilo jer su bile pijane i bahato su se ponašale. Galame su, vređale i psovale na ulazu noćnog kluba, pa je obezbeđenje pozvalo policiju.

I kada je policija stigla, Marijana nije želele da im pokaže ličnu kartu i sve tri su potom privedene. 
Marijana je, doznajemo, imala 2,10 promila alkohola, dok su njene prijateljice imale po 1,60 i 2,40. Dok su njene prijateljice dobile prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, Marijanu su, uz to, kaznili i za vređanje policajca.

Pre izlaska pred prekršajnog sudije, morale su da noć provedu u pritvoru radi trežnjenja. Sutradan su odvedene kod sudije za prekršaj, gde su priznale za sve što su ih teretili pa su dobile godinu dana uslovno, a moraju da plate i sudske troškove od 40 evra. Marijani preti 35 dana zatvora samo ako u godini dana napravi isti prekršaj.

Kninjanka i dečko Nikola Nemešević (25) uopšte nisu želeli da razgovaraju o burnom izlasku.

"Ne želimo da komentarišemo", kratko je rekao Nemeš, dok je Marijana poručila da je svi ostave na miru.

Vode buran život

Par se upoznao u rijaliti šou Veliki brat 2011. godine. Iako je Marijana tada bila u braku s pomorcem Ivanom, kamere joj nisu smetale da ga prevari sa Nemešom, studentom operskog pevanja, i da imaju seks. Zbog Nemeša se razvela, a ćerka Korina (5) živi s njom.

Nemeš i Marijana često naveče izlaze i prave šou. Tako je ona u aprilu u beogradskoj kafani senzualno plesala ispred Nemeša podižući mu majicu. Njih dvoje su čak tada imali i seks u toaletu kafića i tom prilikom slomili we-ce šolju.

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track