ISPALE JOJ GRUDI: Soraja se presvlačila nasred Beograda!
Foto: Damir Dervišagić

Naočigled prolaznika

ISPALE JOJ GRUDI: Soraja se presvlačila nasred Beograda!

Stars -
Prolaznici su imali šta da vide, pa su mnogi komentarisali i pitali se ko je u autu, međutim Soraja se nije obazirala ni na komentare ni na poglede
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Soraja Vučelić nedavno se bez imalo blama presvlačila u svom novom automobilu usred centra grada! Kad joj je nešto hitno, ne bira ni mesto ni vreme.Ekipa Kurira slučajno je naletela na bivšu učesnicu „Velikog brata“ kako u provokativnom izdanju izlazi iz svoje zgrade i seda u kola. Nakon sat vremena vožnje, Soraja se parkirala u jednoj ulici u samom centru grada kako bi se na brzinu presvukla za noćni provod. Dok je skidala džemper, ispod njega je imala crnu providnu majicu, u kojoj su joj ispale grudi i istakle joj se bradavice.

Prolaznici su imali šta da vide, pa su mnogi komentarisali i pitali se ko je u autu, međutim Soraja se nije obazirala ni na komentare ni na poglede. Sve vreme se gledala u retrovizor i popravljala šminku, a onda je zatvorila prozor da bi se presvukla. Nakon deset minuta izašla je iz kola u crvenoj uskoj suknji i topu, u kom joj je takođe ispala bradavica.Pošto je dugo boravila na Crnogorskom primorju, a danas s drugaricom putuje na nekoliko dana u Italiju, iskoristila je veče da lumpuje s prijateljima u jednom noćnom klubu, odakle je došla kući u zoru.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track