IVAN PRETI ACI AMADEUSU: Narkomane lažljivi, strpaću te u zatvor!
Foto: Marija Dejanović, Aleksandar Stanimirović, Zorana Je

Bivši muž Goce Tržan poručuje

IVAN PRETI ACI AMADEUSU: Narkomane lažljivi, strpaću te u zatvor!

Stars -
Podsećam ga da ovo nije Leskovac. Tamo za džak paprike možeš da ubiješ i prebiješ nekog na ulici, a ovde postoje sigurnosne kamere koje sve beleže

Ivan Marinković juče je saslušan u policijskoj stanici na Paliluli jer ga je pre tri dana brutalno pretukao, prema njegovim rečima, klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Stanimirović.Bivši suprug Goce Tržan pobesneo je što, kako kaže, Aca laže da ga nije udario kolima i naredio prijateljima da ga prebiju.- Dobio sam dozvolu da javno kažem da me je napao Aleksandar Stanimirović. Dao sam izjavu policiji, a sledi saslušavanje svedoka i osumnjičenog. Smestiću ga u zatvor. Pošto se pravi lud i spominje da se drogiram i dugujem pare zelenašima, poručujem mu da tim zelenašima kaže da sam svaki dan na istom mestu - kaže ogorčeni Marinković i dodaje:Droga mu isprala mozak- Verovatno je njemu droga isprala mozak jer se ne seća incidenta. Uveren sam da će uskoro biti pred licem pravde i dobiće maksimalnu kaznu. Podsećam ga da ovo nije Leskovac i da postoje svedoci koji su sve videli. Tamo za džak paprike možeš da ubiješ i brutalno prebiješ nekog, a ovde postoje sigurnosne kamere koje sve beleže, a on je vrlo upečatljiva ličnost. U policiji su mi pustili snimak i lepo je ispao na njemu. Nadam se da će se sutra oporaviti od droge i da će se prisetiti šta je uradio - rekao je Ivan.On napominje da je sa Stanimirovićem u autu bila devojka zbog koje je nastao njihov sukob.Aca se plaši- Devojka zbog koje se ovo desilo sedela je pored njega i vrištala jer je pokušavala da odglumi da joj je teško. Zapravo, bilo joj je drago što me je Aca gazio autom. Logično je da je on sad u strahu i da priča gluposti - navodi Ivan.On je i dalje zabrinut.- Plašim se da opet ne unajmi neke momke da me prebiju. Neću se smiriti dok ne bude odgovarao - kaže Ivan.

Aca AmadeusNE PLAŠIM SE POLICIJEAleksandar Stanimirović juče je s članovima Amadeus benda otputovao u Švajcarsku, gde imaju nastup. Leskovčanin je spreman da se odazove pozivu policije jer tvrdi da je nedužan:- Ne želim da se bavim tim budalaštinama. Ne razumem čemu sve ovo i šta umišlja taj dečko! Šta on pokušava da postigne time što blati mene i Amadeus bend! Ko ga plaća za to?! Čuo sam da je dužan na sve strane i da mnogi imaju problema s njim i da su ga ranije neki već tukli, ali neka mene ostavi na miru. Ako je u policiji rekao da sam ga ja napao, pretpostavljam da će me nadležni pozvati na razgovor.

UplašenLENU NEĆU VIĐATI NEKO VREMEDok se sve ovo ne smiri, neću uzimati ćerku. Ne želim da me vidi s masnicama. Pogodilo me je to što mi je Aca pominjao ćerku. Ja njegovom detetu želim da nikad ne sazna da mu je otac nasilnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track