Ivana Marinkovića tukli i pre 10 godina
Foto: Zorana Jevtic

Muž Goce Tržan imao incident

Ivana Marinkovića tukli i pre 10 godina

Stars -
Marinković, navodno, dve godine pre nego što je upoznao pevačicu isprebijan zbog dugova

Ivan Marinković, koga je, prema njegovim rečima, pre četiri dana pretukao klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Stanimirović, prvi put je brutalno isprebijan pre 10 godina, saznaje Kurir.Bivši farmer požalio se svojim prijateljima da se dve godine pre nego što je upoznao svoju bivšu suprugu Gocu Tržan zamerio zelenašima jer nije na vreme plaćao mesečne kamate od glavnice, a pored toga je poznanike prijavio policiji da su ukrali flašu viskija, pa je zbog toga ispaštao.

Uništili mu donju vilicuOn je imao teške telesne povrede, zbog čega je neko vreme ležao u bolnici, a najstrašnije od svega jeste to što su mu totalno uništili donju vilicu.- Pre nego što je počeo vezu s pevačicom, imao je ozbiljne probleme jer je od tada krenuo da se zadužuje. Marinkovića je jedan dan savatalo nekoliko momaka i bukvalno su ga unakazili. Lice mu je bilo neprepoznatljivo od modrica i slomljene vilice i nekoliko dana nije ustajao iz kreveta. Kad se malo oporavio, sredio je donju vilicu i stavio nove zube - rekao je naš dobro obavešteni izvor.Dve verzije pričeIvan tada svojim najbližima nije smeo da ispriča kakav mu se incident dogodio, pa im je složio priču da se posvađao s prijateljem.- Njegova verzija priče bila je da ga je neki drugar udario s leđa, da je pao na bradu i slomio donju vilicu - kazao je naš izvor.Ovim povodom pozvali smo Ivana, ali je on zbunjeno ispričao treću verziju priče.- Vilicu sam slomio kad sam još u školi igrao fudbal, pa sam pao. Ako otkrijete ko me je ikada do sada tukao, ja vam dajem 10.000 evra za to - izjavio je pevačicin bivši muž za Kurir.

MarinkovićSASLUŠANI SU SVEDOCI U VEZI S TUČOMIvan Marinković pre dva dana dao je izjavu u Policijskoj stanici na Paliluli povodom nedavnog incidenta, a juče su saslušana dva svedoka. Bivši farmer izjavio je za Kurir da ga je pretukao Aleksandar Stanimirović zbog devojke koja je udata za klavijaturistu jednog pop pevača.- Saslušani su svedoci, a Acu Amadeusa će od ponedeljka pozvati na razgovor. Čuo sam da je otputovao, možda pokušava da pobegne - rekao je Ivan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track