IZA KULISA REVIJE: Zorana Mihajlović umesto modela gledala ko sedi oko nje
Foto: Dragan Kadic

Ministarka se dosađivala na reviji

IZA KULISA REVIJE: Zorana Mihajlović umesto modela gledala ko sedi oko nje

Stars -
Haljine Igora Todorovića su mi se dopale i razmišljam da jednu ponesem na Samitu lidera 16 zemalja Evrope, otkrila je Mihajlovićeva

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović prati modu, ali kao i svaka žena koja dođe na modnu reviju, više je izgleda zanima ko sedi u prvom redu i kako se ko obukao. Naš paparaco uslikao je preksinoć političarku na predstavljanju kolekcije „Prajsles“ Igora Todorovića kako, umesto u devojke koje nose modele inspirisane tradicijom Pariza pedesetih godina, nekog traži pogledom u sali skoro desetak minuta.- Modeli su mi se veoma svideli. Razmišljam da jedan od njih ponesem na Samitu lidera 16 zemalja centralne i istočne Evrope, koji će biti održan u Beogradu krajem godine - otkrila je Mihajlovićeva na kraju programa. Moguće da je kao VIP ličnost bila u mogućnosti da pogleda modele pre premijere na Nedelji mode.

Među prisutnima na reviji bila je Verica Rakočević u pratnji supruga Veljka Kuzmančevića, koja je celo veče kuckala SMS poruke.Kolekcija koju je kreator predstavio izrađena je u cvetnim, animal dezenima, svili, kašmiru i muslinu, a oplemenjena je kristalnim perlama, kao i raskošnom čipkom i krznom, predstavljajući rafiniranost i ženstvenost onoga što su pedesete godine ostavile kao svoj modni legat. Posle Beograda haljine će moći da pogleda publika u Abu Dabiju i Parizu.

Dobio aplauz... Igor Todorović
Dobio aplauz... Igor Todorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track