IZBACIO GA VIKTOR: Stanija teši bivšeg dečka Sofije Milošević!
Foto: Facebook

Kao u seriji

IZBACIO GA VIKTOR: Stanija teši bivšeg dečka Sofije Milošević!

Stars -
Stanija i Đole su počeli da se viđaju kada su oboje boravili u Americi, dok je Kuljić bio u vezi sa Sofijom, a kada je ona za to čula odmah je raskinula sa njim, da bi se nedugo zatim pomirila sa Viktorom Troickim

Stanija Dobrojević nedavno je uslikana sa svojim novim dečkom Đorđem Kuljićem tokom letovanja na Crnogorskom primorju, a zgodan Novosađanin je sada već bivši momak Sofije Milošević.

Naime, Stanija i Đole su počeli da se viđaju kada su oboje boravili u Americi, dok je Kuljić bio u vezi sa Sofijom, a kada je ona za to čula odmah je raskinula sa njim, da bi se nedugo zatim pomirila sa Viktorom Troickim."Sofija i Đole su živeli u Americi i tamo su započeli svoju ljubavnu vezu, da bi se ovog proleća Novosađanin upustio u romansu sa Stanijom. Oni su se viđali neko vreme, a ubrzo je za to saznala i Miloševićeva, koja je Kuljića bez razmišljanja ostavila. Manekenka nije mogla da veruje da je u isto vreme bio i sa njom i sa Stanijom, pa je prestala da mu se javlja na telefon i izbegavala susrete sa njim. Nedugo nakon raskida sa Đoletom, Sofija se pomirila sa Viktorom Troickim", izjavio je izvor blizak starleti.

Viktor i Sofija, foto Damir Dervišagić
Viktor i Sofija, foto Damir Dervišagić

"Kada se Sofija pomirila sa Viktorom, Đole je shvatio da je među njima zaista kraj i nastavio svoju aferu sa Stanijom. Mislim da je Dobrojevićeva znala za njegovu vezu sa Sofijom, ali nije mnogo marila. Jasno je da starleta želi da zadrži Kuljića, jer je on iz veoma imućne porodice i vrlo je zgodan, mlad, a njoj takav treba. Bili su nekoliko dana na moru, gde su ih i uslikali, pa se Đole malo i ljutio zbog toga, jer ga mediji ne zanimaju. Stanija i Đole se za sada veoma dobro slažu, ali još uvek ne žele da zajedno izlaze u javnost. Da je on zaljubljen, ne smem da tvrdim, ali ako se Dobrojevićeva pita, ova romansa će da potraje", kaže izvor blizak starleti.

Foto društvene mreže
Foto društvene mreže

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track