JAKA ZAŠTITA: Na Lepu Brenu pazi hrvatska policija!
Foto: Kurir Štampano

Pevačica u bolnici imala strog nadzor

JAKA ZAŠTITA: Na Lepu Brenu pazi hrvatska policija!

Stars -
Dok je poznata folkerka bila na lečenju u klinici u Lovranu, niko nije mogao da je uznemirava jer su je štitili brojni momci u plavim uniformama; U Novom Vinodolskom o njenoj bezbednosti brine privatno obezbeđenje

Lepa Brena, koja je 25. jula polomila obe ruke prilikom nezgodnog pada u hotelu u Novom Vinodolskom, gde se odmarala sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Stefanom i Viktorom, tokom svog boravka u bolnici u Lovranu imala je zaštitu hrvatske policije.

Opsada bolniceNaime, kad se pročulo da je folk zvezda hospitalizovana nakon ozbiljnog pada prilikom kojeg je zadobila i povrede zbog kojih joj je prepisano strogo mirovanje, lokalne vlasti su joj obezbedile i nadzor službenih lica da je niko ne bi uznemiravao.- Brena se u bolnici lepo družila i razgovarala sa ostalim pacijentima, ali pošto se zbog njenog zdravstvenog stanja podigla velika prašina kako u medijima, tako i među običnim svetom, bilo je logično da pevačica dobije zvanično obezbeđenje. Čisto da ne može tek tako neko da ušeta u bolničke prostorije i raspituje se za njeno zdravlje. A bilo je gužve ispred bolnice. Dolazili su i novinari i fanovi, pa je mera bezbednosti morala da se podigne na viši nivo. Breni je posle pretrpljenih povreda za oporavak najvažnije da ima svoj mir - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:Dobro raspoložena- Ona je sve vreme dobro raspoložena jer ima podršku svojih najbližih, koji joj pomažu da i psihički i fizički prebrodi ovu krizu. Fanovi je takođe bodre na društvenim mrežama, a i mediji su pažljivo prenosili informacije - zaključuje izvor.Prva kontrola 8. avgustaKad je puštena na kućno lečenje, Brena se vratila u hotel u Novom Vinodolskom, gde će ostati do 8. avgusta, kad joj je zakazana prva kontrola. U hotelskom kompleksu nema potrebe za policijskim nadzorom, već je okružena privatnim obezbeđenjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja