Jelena Karleuša za Story: Uprkos gubitku bebe, veliki sam borac
Foto: Story

Novi broj magazina na kioscima

Jelena Karleuša za Story: Uprkos gubitku bebe, veliki sam borac

Stars -
I ja sam od krvi i mesa. Nas Lavove nepravda ubija. Kida na komade! A još je gora bespomoćnost, rekla je pevačica za novi broj magazina Story

U prvom intervjuu posle medijske pauze od godinu dana zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša Tošić priča o tome šta je u januaru prouzrokovalo prekid njene trudnoće u osmoj nedelji, opisuje kako je pregrmela medijski linč i koliko se to odrazilo na njeno zdravlje, a prenosi Story.rsStory: Spremate li kraljevski povratak na estradnu scenu?

"Mi Lavovi uvek imamo kraljevsko držanje, razmišljanje i planove. Oni koji prate moj rad znaju da ja svaki korak planiram veoma pažljivo. Ne štancujem pesme i ne snimam petparačke spotove, kada radim, od mene se očekuje da postavim nove standarde i trend koji će svi nakon toga slediti. Na meni je velika odgovornost jer se od mene uvek očekuje najbolje i nemam prava na grešku. Zato ne objavljujem albume i singlove svake godine.

Story: Činilo se da stoički podnosite sukob sa sedmom silom ali to baš i nije u potpunosti tačno. Iz vašeg bliskog okruženja može se saznati da ste pretrpeli veliki stres. Kako ste ga se rešili?

"I ja sam od krvi i mesa. Nas Lavove nepravda ubija. Kida na komade! A još je gora bespomoćnost. Zdravlje mi je bilo ozbiljno narušeno."

Story: Prema našim saznanjima, u januaru ste izgubili bebu u osmoj nedelji trudnoće. Da li je to istina?

"Ne znam odakle vam ta informacija. To je samo moja stvar, moja intima i ne želim o tome da se piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem.

Story: Kako je došlo do komplikacija tokom trudnoće?

"Stvarno ne želim da pričam na tu temu. Molim vas da imate obzira. Dovoljno je ako kažem da je konstantni stres u mom slučaju doveo do katastrofalnih posledica.

Story: Često se u medijima potezalo pitanje vaše finansijske situacije. Jeste li vi zapravo sirotica sa Dedinja s najskupljim garderoberom u regionu?

"Uvek sam bila i biću na udaru zavidnih i onih koji bi želeli da bar na tren žive mojim životom. Niti želim da potenciram šta ja imam, gde živim i koliko dobro, niti ću bilo kome da se pravdam. To je odraz teške malograđanštine i primitivizma domaćeg šou-biznisa. To rade oni koji su do juče živeli u šupama i pevali po njivama. Ne pripadam tom polusvetu i ne zanima me njihov prostakluk. Bila bih dobra i poštena i da ne vodim ovakav način života. Meni Dedinje, skupe krpe, kola i nakit ne vrede ništa ako mi obraz i srce nisu čisti.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka 22.avgusta.Osim toga u novom broju magazina Story pogledajte eksluzivne fotografije Jelene Karleuše napravljenje na najglamuroznijem setu do sad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track