Jelena Karleuša: Zbog stresa sam izgubila bebu!
Foto: Damir Dervišagić

Krije tugu za nerođenim detetom

Jelena Karleuša: Zbog stresa sam izgubila bebu!

Stars -
Pevačica potvrdila da nije uspela da održi trudnoću, ali joj je i dalje veoma teško da govori o svom bolnom iskustvu

Jelena Karleuša pre nekoliko meseci izgubila je bebu u osmoj nedelji trudnoće. Iako pevačica nije želela da otkriva detalje iznenadnog prekida trudnoće, u intervjuu za magazin Stori potvrdila je da zbog svega preživela pakao.- Stvarno ne želim da pričam o tome. Molim vas da imate obzira. Dovoljno je da kažem da je konstantni stres u mom slučaju doveo do katastrofalnih posledica - rekla je Jelena.- Ne znam odakle vam ta informacija. To je samo moja stvar, moja intima i ne želim da se o tome piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem - zaključila je Karleuša.

Planirala proširenje porodice... Jelena sa mužem i ćerkama
Planirala proširenje porodice... Jelena sa mužem i ćerkama

Pop zvezda je za Stori ispričala i kako su joj u tim teškim trenucima njeni najbliži, kao i uvek, pružili nesebičnu podršku.- Moja porodica je tu za mene u svim životnim burama, suprug, majka, otac, tetka, brat, prijatelj... Oni su moje utočište i oni prave bedem oko mene.Povodom ove dirljive priče, i mi smo kontaktirali s Karleušom, ali ona nije želela da se iznova priseća koliko joj je teško pao gubitak bebe. Zamolila nas je za razumevanje i ljubazno rekla:- Stvarno ne želim da se o tome piše, ja sve vreme nastojim da to sakrijem.Inače, Kurir je pre nekoliko meseci došao do informacije da je Karleuša smeštena na klinici u Višegradskoj, gde je navodno imala neku intervenciju. I tada smo je pozvali, ali je ona negirala da je imala bilo kakav problem, već da je svratila u posetu prijateljici.

Aleksandra Perović, Vesna Vukelić, Ana Štajdohar, Milena Ćeranić i Anabela Atijas
Aleksandra Perović, Vesna Vukelić, Ana Štajdohar, Milena Ćeranić i Anabela Atijas

Nije usamljen slučaj na estradiMnoge pevačice imale spontaniPevačica Aleksandra Perović je 2008. godine izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Ona je to tada priznala i javno govorila o veoma teškom periodu kroz koji je prolazila, trudeći se da ne padne u depresiju. Prošle godine je i pevačica Ana Štajdohar takođe preživela gubitak bebe. Ona isto tako nije imala problem da o svojoj boli za nerođenim detetom obavesti javnost. Vesna Vukelić Vendi je početkom prošle godine priznala da je izgubila bebu koju je mnogo želela i radovala se toj trudnoći. Pisalo se da su spontane pobačaje imale i Anabela Atijas i Milena Ćeranić, ali one nikada javno nisu potvrdile te navode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track