JELENA RISTIĆ ĐOKOVIĆ: Po drugi put na stranicama jednog od najprestižnijih svetskih časopisa!
Foto: Rojters

Razgovara o humanitarnim aktivnostima

JELENA RISTIĆ ĐOKOVIĆ: Po drugi put na stranicama jednog od najprestižnijih svetskih časopisa!

Stars -
U članku u pomenutom časopisu Jelena govori o humanitarnim aktivnostima fondacije "Novak Đoković" kojom ona rukovodi, uz svesrdnu Noletovu pomoć

Fanovi Jelene Đoković, supruge našeg najboljeg tenisera Novaka, pohvalili su se na Tviter profilu činjenicom da će se, drugi mesec zaredom, pojaviti u poznatom časopisu "Vogue" koji je sa njom uradio ekskluzivni intervju.

"Drugi put zaredom u septembarskom izdanju! Divne slike i prelep članak! Naročito priča o trakicama", prokomentarisali su Jelenini obožavaoci na svom profilu.

U članku u pomenutom časopisu Jelena govori o humanitarnim aktivnostima fondacije "Novak Đoković" kojom ona rukovodi, uz svesrdnu Noletovu pomoć. Pričala je o tome kako su pomogli žrtvama poplava, kao i to da su celokupnu Noletovu zaradu sa turnira u Rimu, kao i novac od ekskluzivnih slika sa venčanja, donirali u humanitarne svrhe.

Foto Rojters
Foto Rojters

Takođe spominje i dve gala dobrotvorne večere na kojima je Novak okupio svoje prijatelje iz sveta šoubiznisa, u Londonu i Njujorku, i koji su donirali novac za izgradnju vrtića u Srbiji. Takođe, neizbežna su bila i pitanja o pripremama za venčanje, kao i za sam taj čin, Jelenine utiske.

Jelena je venčanu haljinu tražila nekoliko meseci i kada je odabrala pravu, dizajnerka je rekla da je "lagana, delikatna, bela i lomljiva". Bartonova je u venčanicu ušila plavu trakicu, koja simbolizuje katoličku tradiciju venčanja, koja nalaže da mlada nosi "nešto plavo i nešto pozajmljeno". Jelena je uz osmeh rekla da im je ona nakon toga zatražila da dodaju crvenu trakicu, srpsku tradicionalnu, protiv uroka.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track