JK UMALO U PADINJAKU: Mama Divna spasla zatvora Jelenu!
Foto: Damir Dervišagić

JK umalo završila iza rešetaka u Padinskoj skeli

JK UMALO U PADINJAKU: Mama Divna spasla zatvora Jelenu!

Stars -
Umalo da svira klavir: Pevačici stiglo rešenje da se javi na izdržavanje dvonedeljne kazne jer nije uplatila 15.000 dinara, koliko su iznosili penali zbog saobraćajnog prekršaja

Malo je nedostajalo da Jelena Karleuša završi u zatvoru. I to zbog saobraćajne kazne od 15.000 dinara. Da su joj stavljene lisice na ruke i da je odvedena u KPZ „Padinska skela“, nevina bi gulila krompir, jer prekršaj nije napravila ona, već njena mama Divna, koja je vozila ćerkin automobil. Naime, nekadašnja voditeljka je vozila u žutoj traci, što nije dozvoljeno.- Saobraćajac koji je zaustavio Divnu napisao joj je prekršajnu prijavu, koju je zaboravila da prijavi Jeleni, a zaboravila je i da plati kaznu. Pošto je u pitanju Jelenin automobil, na njenu adresu je stigao poziv za zatvor, što je kazna zbog neizvršenja finansijske obaveze - kaže naš izvor.Karleuši je juče na kućnu adresu stiglo rešenje da se javi na izdržavanje dvonedeljne zatvorske kazne. Jelena je, kao što smo već navikli, i o ovoj situaciji obavestila javnost preko Tvitera:- Čekam policiju u najlepšoj haljini! Zbogom, Srbijo, idem 15 dana da se odmorim! P. S. Ne donosite mi cigare, ne pušim - napisala je pevačica na društvenoj mreži i objavila sudsko rešenje.Iako se našalila na internetu, u njenoj kući, saznajemo, ipak nije bilo tako zabavno. Zbog plave koverte je nastala prava pometnja.- Jeleni nije bilo svejedno. Odmah je pozvala majku, koja se setila o čemu je reč. Divna je brže-bolje otrčala u poštu i uplatila 15.000 dinara te tako ćerku spasla odlaska u zatvor - završava naš izvor.

JK je ceo slučaj okrenula na šalu:- Dok ozbiljni kriminalci ne idu na robiju zbog najgorih krivičnih dela, pošten svet se plaši kaznom zatvora zbog žute trake i 15.000 dinara. Ako neko uplati 10.000 evra na račun Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, idem u zatvor na 15 dana zbog saobraćajnog prekršaja - kaže JK za Kurir i dodaje:- Ajde da pretvorimo mržnju pojedinaca prema meni u dobro delo. Dobrovoljci, ko želi da me vidi u zatvoru i učini human gest? Prezauzeta sam humanitarnim akcijama i koncertima, tako da nemam vremena za zatvor, mada bi mi odmor dobrodošao - poručila je pevačica.

Napravila problem, pa ga rešila... Divna Karleuša
Napravila problem, pa ga rešila... Divna Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track