KAD SLAVI, ONDA SLAVI ŽESTOKO: Nataša Bekvalac uništila porodični salaš!
Foto: KURIR

Rodio joj se sestić

KAD SLAVI, ONDA SLAVI ŽESTOKO: Nataša Bekvalac uništila porodični salaš!

Stars -
Nataša je rekla prijateljima da se parkiraju u dvorište, čime su skroz uništili travnjak koji je njena mama Mira održavala dve godine. Od njega nije ostalo ništa osim brazda, rekao je izvor

Nataša Bekvalac "momački" je proslavila rođenje sina njene sestre Jelene Mrkić. Pevačica i njeno društvo totalno su uništili porodični salaš na kom je žurka bila upriličena. Gosti su se toliko veselili da nisu marili gde razbijaju čaše u čast novog člana porodice."Taj dan je padala jaka kiša, a Nataša je rekla prijateljima da se parkiraju u dvorište, čime su skroz uništili travnjak koji je njena mama Mira održavala dve godine. Od njega nije ostalo ništa osim brazda. To nije sve. Unutra je načinjena ozbiljna šteta kada su u neko doba krenule da se razbijaju čaše i flaše. Prva je Nataša razbila času kada je pogodila pesma, a za njom su nastavili i ostali članovi porodice i prijatelji", rekao je dobro obavešten izvor koji je bio na žurki, i nastavio priču.

"Isprljani i pocepani stolnjaci, ukaljani tepisi i razbijene čaše i flaše ishod su ove Natašine lude žurke. Kada je njena mama sutradan ušla u svoju omiljenu oazu mira, došlo joj je da plače o tuge. Salaš je bio skroz uništen. Nije joj preostalo ništa drugo nego da u očaju krene da rasprema onaj haos", završava priču izvor.Kako dalje saznajemo, zbog ove proslave Nataša mami nije smela da se javi dva dana na telefon jer je znala da će biti polemisanja o tome. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo zgodnu Novosađanku, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track