KATARINA GRUJIĆ: Radi Manojlović nikad ovo neću zaboraviti
Foto: Instagram

Ostala bez glasa

KATARINA GRUJIĆ: Radi Manojlović nikad ovo neću zaboraviti

Stars -
Grujićevoj je proteklih dana veoma teško jer se još nije vratila na scenu zbog glasnih žica, ali ju je mnogo obradovao i pozitivno iznenadio poziv koleginice

Pevačica Katarina Grujić očajna je jer joj glas uvek još nije vratio, iako je od operacije, odnosno skidanja velikog polipa sa glasnih žica prošlo dva meseca.

"Promenila sam doktora kod koga sam do sada išla posle operacije jer nisam bila zadovoljna brzinom kojom mi se vraća glas. Drugi su se za mesec dana oporavljali, a u mom slučaju prošlo je više od dva meseca, što je zaista previše. Sve sam nervoznija jer ne mogu da radim i posao mi trpi samo zbog glasa. Novi lekar mi je prepisao inhalacije u narednih 15 dana, a inhalacija je sastavljena od desetak lekova", otkrila je Katarina.

Grujićevoj je proteklih dana veoma teško što se još nije vratila na scenu, ali ju je pre nekoliko dana mnogo obradovao i pozitivno iznenadio poziv jedne koleginice.

"Zvala me je Rada Manojlović i rekla mi je da me je gledala na TV i da samo što nije počela da plače zbog toga što mi se desilo. Mnogo joj je žao i ponudila se da mi pomogne. Čak se i kod nekih lekara raspituje kako da se što pre izlečim", ispričala nam je pevačica koja je navela da ovaj gest Manojlovićeve nikada neće zaboraviti.

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja