KO NA BOJNOM POLJU: Saša umalo nije dobio batine od žirija!
Foto: Printskrin

Zvezde Granda

KO NA BOJNOM POLJU: Saša umalo nije dobio batine od žirija!

Stars -
Ništa nije nameštaljka. Mi smo dok traje emisija kao na bojnom polju, rekao je Saša Popović

Snežana Đurišić, član žirija u Zvezdama Granda, otkrila je da vlasnik Grand produkcije zamalo nije dobio batina od žirija i da su ga mnogo peglali tokom poslenje emisije.

Naime, Zorica Brunclik i Saša Popović vodili su žučnu raspravu tokom cele emisije i sukobljavali svoja mišljenja. Zorica je zamerila što je Saša pustio jednog kandidata za kojeg ona nije mislila da vredi da prođe dalje, a Saša da je žiri puštao kandidate za koje on ne misli da dovoljno vrede. To je izazvalo mnogo polemika da je sve nemešteno, a Popović je rekao da oni tokom snimanja ne mogu da se foliraju i uvek kažu ono što misle pa i kad se mišljeni ne poklapaju sa mišljenima drugih.

"Ništa nije nameštaljka. Mi smo dok traje emisija kao na bojnom polju", rekao je Saša Popović.

I pored tih prepirki Zorica i Saša su kada se kamere isključe veliki prijatelji.

"Zorica ima svoje mišljenje, ja imam svoje mišljenje. Vodimo žučnu polemiku, to izađe iz nas i mi se stvarno trudimo da budemo ono što jesmo. Branimo stavove, a kada se kamere isključe, mi smo odlični prijatelji. Zajedno nekada gledamo emisije i smejemo se šta smo sve rekli", rekao je Saša u emisiji Narod pita Zvezde Granda.

"Zamalo nisi dobio batina. Mnogo smo te peglali", rekla je Snežana Đurišić.

"Više volim Zoricu onakvu kakva je nego kenjkavu. Naši stavovi se sukobljavaju, ali i dalje ćemo voditi rat", obećao je Saša Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track