KOSMO TRKA: Voditeljke trčale sprint na visokim potpeticama!
Foto: Damir Dervišagić

Poznate dame okupirale Knez Mihailovu

KOSMO TRKA: Voditeljke trčale sprint na visokim potpeticama!

Stars -
Dame su nešto pre 17 časova okupirale Knez Mihailovu ulicu i spremale se da pokažu svoje sposobnosti dok na nogama imaju potpetice od osam centimetara
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Poznate voditeljke Jelena Žeželj sa TV Prva, Irena Atanasković sa TV Pink i Bojana Bojović sa B92 u petak su učestvovale u najatraktivnijoj trci na štiklama i pokazale da su u odličnoj kondiciji. Dame su nešto pre 17 časova okupirale Knez Mihailovu ulicu i spremale se da pokažu svoje sposobnosti dok na nogama imaju potpetice od osam centimetara.

Pobednice... Zorica Gligorić, Katarina Karanović i Anja Kiril
Pobednice... Zorica Gligorić, Katarina Karanović i Anja Kiril

- Svakog dana trčim na štiklama, za autobusom, na posao, u grad, tako da ova trka nije ništa novo - kaže Jelena Žeželj, koja je sa svoje dve koleginice Irenom i Bojanom u isto vreme stigla do cilja.

Nema štikle, već platforme...Una Senić
Nema štikle, već platforme...Una Senić

U žiriju je bila i poznata voditeljka Una Senić, koja je, takođe, bez problema pokazala kako se dobro snalazi na visokim potpeticama.Inače, magazin Kosmopoliten je sedmi put zaredom priredio Beograđanima spektakl kakav se viđa u svetskim metropolama. Prva nagrada, vaučer od 500 evra, pripao je Zorici Gligorić. Katarina Karanović osvojila je drugu nagradu i vaučer od 200 evra, a treća nagrada od 100 evra pripala je Anji Kiril.

NezgodaDEVOJKE PADALEU želji da stignu prve do cilja neke takmičarke su za vreme trke padale. Voditelj programa Vladimir Aleksić pokušavao je da ih ohrabri, ali one nisu mogle da sakriju bol na svom licu jer nikome nije prijatno kad iskrene nogu, a kamoli padne sa štiklama od osam centimetara.

http://www.youtube.com/watch?v=T-NTp8mw-mg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track