KUMA NIJE DUGME: Slavica Eklston iskeširala 500.000 evra za svadbu Harisa i Meline!

Platila celo veselje

KUMA NIJE DUGME: Slavica Eklston iskeširala 500.000 evra za svadbu Harisa i Meline!

Stars -
Haris i Melina se druže sa Slavicom godinama, zato su i odlučili da im ona bude kuma, Eklstonovoj je to bila velika čast, pa je odlučila da kao svadbeni poklon finansira celu svadbu, koja je vredela oko pola miliona

Haris i Melina Džinović izgovorili su sudbonosno da pre više od deset dana u Dubrovniku na luksuznoj jahti, skoro celu svadbu platila je njihova venčana kuma Slavica Eklston, iskeširavši oko pola miliona evra. Naime, mladenci su brak sklopili na najskupljem brodu na svetu, čije iznajmljivanje za nedelju dana košta 385.000 evra, a brod i ostale svadbene troškove pokrila je Eklstonova,

"Haris i Melina se druže sa Slavicom godinama, zato su i odlučili da im ona bude kuma, Eklstonovoj je to bila velika čast, pa je odlučila da kao svadbeni poklon finansira celu svadbu, koja je vredela oko pola miliona. Čula je kako je Melina pričala da bi volela da se venča na nekom brodu, pa je kuma odlučila da plati najluksuzniju jahtu na svetu, koja vredi 130 miliona dolara, a čije iznajmljivanje je 385.000 evra nedeljno. Sve je organizovano na vrhunskom nivou, od dekoracije, preko najegzotičnijih jela do najskupljih vina koja su se točila u neograničenim količinama", izjavio je izvor blizak mladencima.

"Sudbonosno da su izgovorili oko 18 sati a posle toga je usledelo slavlje na kom sz se svi odlično proveli. Svi su bili dobro raspoloženi, veseli, a mlada i kuma su bile jako lepe tog dana"m rekao je izvor.

Haris Džinović bio je nedostupan da potvrdi ove navode.

Podsetimo, pored bivše supruge prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona, Džinovićima je kumovao i Filip Cepter, a na jahti pored njih našlo se tridesetak zvanica, kao i Harisova i Melisina deca, Kan i Đina.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track