KVADRAT 3.000 EVRA: Švajnštajger kupuje stan u Aninoj zgradi!

Fudbaler i teniserka živeće na istoj adresi

KVADRAT 3.000 EVRA: Švajnštajger kupuje stan u Aninoj zgradi!

Stars -
Komšije mu Tomislav Nikolić i Mlađan Dinkić. Nemački reprezentativac izabrao nekretninu u zgradi na Novom Beogradu u kojoj kvadrat košta više od 3.000 evra

Bastijan Švajnštajger hoće da kupi stan u istoj zgradi na Novom Beogradu u kojoj živi njegova devojka Ana Ivanović. Čuveni sportista, kao što je juče pisao Kurir, spreman je da izdvoji do pola miliona evra kako bi dobio željenu nekretninu. Ukoliko se bude dogovorio sa jednom agencijom, prve komšije će mu, pored njegove drage, biti i predsednik Srbije Tomislav Nikolić i bivši ministar finansija Mlađan Dinkić.- Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije, koji je početkom meseca tajno boravio u prestonici da bi se video s najboljom srpskom teniserkom, ne želi da gleda nekretnine u drugim delovima srpske prestonice i ne pita za cenu. Dao je nalog da mu se hitno nađe stan do novembra, kad će opet biti u Srbiji. Cena kvadrata u ovoj zgradi je oko 3.000 evra, a stanovi su visoke kvadrature - kaže izvor Kurira.Švajnštajger kao što smo već pisali oduševljen je Beogradom i zbog toga ne želi da odseda po hotelima, već je rešio da obezbedi sebi krov nad glavom dok boravi u Srbiji.- Agenti za nekretnine su u panici jer trenutno na tom objektu ima veoma malo stanova koji se prodaju, a budući da je klijent stranac, čine sve da bi on bio zadovoljan - zaključuje izvor Kurira.Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Anom Ivanović, koja do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. Proslavljeni fudbaler je već nekoliko puta poručio da ne priča o privatnom životu.

Tužna pričaAMBASADA KINE BILA NA MESTU ZGRADENa mestu gde se nalazi stan proslavljene teniserke nekad je bila Ambasada Kine, koja je uništena u NATO bombardovanju 1999. Ruševine su zamenjene luksuzni kompleksom u kome živi samo elita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track