LEPA BRENA: Vesna, lako je kupovati krpe, uloži nekoliko miliona u biznis!
Foto: Damir Dervisagic

Nije stipsa

LEPA BRENA: Vesna, lako je kupovati krpe, uloži nekoliko miliona u biznis!

Stars -
Pa neka bude i ona malo stipsa kao ja i uloži nekoliko miliona u prvi biznis

Nakon što je folk zvezda Vesna Zmijanac koleginicu Lepu Brenu javno nazvala škrticom, ona joj nije ostala dužna. Brena je odgovorila na njenu prozivku, napomenuvši da ju je Vesna time veoma nasmejala."Slatko sam se nasmejala, sviđa mi se takav humor. Pa neka bude i ona malo stipsa kao ja i uloži nekoliko miliona u prvi biznis. Lako je kupovati krpe, tu nema rizika", rekla je Lepa Brena, aludirajući na veoma uspešnu „Grand produkciju“ čija je vlasnica duži niz godina.

Naime, „sukob“ je počeo kada je Vesna uporedila svoju ćerku Nikoliju Jovanović sa Brenom, tvrdeći da obe imaju „zmiju u džepu“. Ona je zbog toga ćerki dala nadimak Brena.

"Niki je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma iste su. Ja je kod kuće zovem Brena. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem: "Breno, kupi", jer sam ja uvek bila galantna", rekla je Vesna u jednoj emisiji.

Iako pevačica tvrdi da se Nikolija veoma razlikuje od nje, ipak bismo mi rekli da je istina drugačija. Naime, kada je u pitanju dobar provod, pevačicina naslednica ne štedi novac, već je često možemo videti kako do jutra lumpuje u prestoničkim kafanama i noćnim klubovima, a ponekad joj društvo pravi upravo majka.

Osim po karakteru, Nikolija i Vesna veoma liče fizički i obe su sklone provokativnom izgledu. Tako je Jovanovićeva nedavno izjavila da je njena majka odlična "riba" i da joj zavidi na dobrom izgledu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track