LIJEPI NJIHOV A NAŠ: Aca Lukas se ogrnuo šahovnicom i u Beču!
Foto: Stampa

Hrvatski navijači folkeru bacili zastavu

LIJEPI NJIHOV A NAŠ: Aca Lukas se ogrnuo šahovnicom i u Beču!

Stars -
Vuksanović na nastupu u Beču na leđima nosio državni simbol naših suseda, što je izazvalo oprečna mišljenja fanova u Srbiji
1 / 3 Foto: Stampa

Aca Lukas je na koncertu u Beču ogrnuo zastavu Republike Hrvatske.

Naime, folkeru je, dok je pevao svoje najveće hitove, neko iz publike na binu bacio šahovnicu, koju je on potom prebacio preko leđa.

Ovim gestom pevač je izazvao različite reakcije fanova u Srbiji, a svakako je pokazao da poštuje svoju publiku, koje god nacionalnosti bila.- Lukas je napravio pravi lom na nastupu u austrijskoj prestonici. U trenutku kad je atmosferu doveo do usijanja, neko od njegovih najvatrenijih fanova dodao mu je zastavu Republike Hrvatske, kojom je on prvo mahao, a zatim je stavio na leđa. Tako ogrnut šahovnicom, otpevao je nekoliko svojih pesama, nakon čega je simbol „lijepe njihove“ spustio kod pratećih muzičara - priča naš dobro obavešten izvor.

Ovim povodom pozvali smo Lukasa, koji ne vidi ništa čudno u tome što se ogrnuo šahovnicom na nastupu, budući da to čine sve zvezde kad gostuju u drugim državama.- Šta je tu čudno? Za mene je publika svuda ista. Bili su navijači koji su tada slavili pobedu, bacili su zastavu, ogrnuo sam je. Ko god da mi je baci, ja ću je ogrnuti! Da li je trebalo da Amerikanci izvređaju Dženifer Lopez kad je u Beogradu ogrnula srpsku zastavu? Ako neko misli da sam zbog ovog manji Srbin, to je njegov problem, ja bih opet isto uradio - bio je kratak Lukas u izjavi za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track