LUDNICA U BUDVI: Seka Aleksić zapalila klub!
Foto: Fejsbuk

Leto na moru

LUDNICA U BUDVI: Seka Aleksić zapalila klub!

Stars -
Klub na crnogorskom primorju bio je premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u njenom nastupu

Seka Aleksić oduševila je publiku u prepunom klubu "Trokadero" u Budvi, a redovi koji su se stvarali nekoliko sati pre početka koncerta, još jedan su dokaz da nastupi kraljice estrade uvek zabeleže rekordnu posećenost.Klub na crnogorskom primorju bio je premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu Seke Aleksić.

Njeni poslednji singlovi "Mamurna" i "Brodolom" brzinom svetlosti su postali mega hitovi, što je potvrđeno i na njenom sinoćnom nastupom u Budvi gde je vladala opšta euforija.

Izlaskom na scenu kraljica je izazvala ovacije u publici, a nastup je započela pesmom "Mamurna". Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, kojima je je priredila preko dva sata nezaboravne svirke. Odevena u kratku mini crnu haljinu, koja je naglašavala Sekinu zanusnu figuru, kraljica je izgledala je veoma zavodljivo i blistala je na bini.Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend "Aspirin" i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom cele večeri bio na nogama. Na kraju, prezadovoljna Seka zahvalila se publici i obećala im da će se ponovo videti 20. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track