MAKSIMALNO OBEZBEĐENJE: Cecu u Sarajevu čuva 200 specijalaca!
Foto: šaponja

Pod punom zaštitom

MAKSIMALNO OBEZBEĐENJE: Cecu u Sarajevu čuva 200 specijalaca!

Stars -
Organizatori koncerta odlučili su da pored redovnog obezbeđenja angažuju dodatnih 200 specijalaca koji će praviti štit oko Cece i koji će je pratiti u stopu

Svetlanu Cecu Ražnatović čuvaće više od 200 specijalno obučenih policajaca na njenom koncertu koji će prvi put nakon rata održati 30. avgusta u istočnom Sarajevu na stadionu "Slavija".

Folk diva u glavni grad Bosne i Hercegovine stići će na dan koncerta i već po sletanju, na aerodromu će je čekati obezbeđenje.

"Organizatori koncerta odlučili su da pored redovnog obezbeđenja angažuju dodatnih 200 specijalaca koji će praviti štit oko Cece i koji će je pratiti u stopu. Na ovakav korak odlučili su se zbog manjih protesta koji su se pojavili na društvenim mrežama. Iako se u njima ne spominje da bi Ceci na bilo koji način neko mogao da naškodi, ljudi iz organizacije su ipak pojačali obezbeđenje. Sarajlije sa nestrpljenjem iščekuju koncert i karte za njega su već rasprodate", rekao je izvor koji je upućen u celu organizaciju koncerta i dodaje da se Ceca odmah nakon nastupa vraća u Srbiju.

"Ceca se u Sarajevu neće zadržavati, odmah nakon koncerta sa svojim timom saradnika se vraća u Beograd. Najveća folk zvezda na Balkanu uveliko se sprema za spektakl na stadionu u Sarajevu, pa će se tako presvlačiti dva puta, a imaće i specijalnog gosta. Njeni saradnici su već istakli da je svu pozitivnu energiju usmerila na taj koncert, dok je pitanje bezbednosti prepustila stručnim ljudima", rekao je izvor.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track