MALA DIVA Lena: Hariju sam dala prvi autogram!
Foto: Kurir Štampano

Pinkove zvezdice zapalila Srbiju

MALA DIVA Lena: Hariju sam dala prvi autogram!

Stars -
Desetogodišnjakinja iz Zaječara prelepim glasom oduševila žiri

Lena Stamenković (10) oduševila je žiri i publiku u „Pinkovim zvezdicama“ izvođenjem pesme „Ako je vrijedilo išta“, koju u originalu izvodi najbolji vokal Hrvatske Ivana Vrdoljak Vana. Ekipa Kurira odlučila je da vam predstavi devojčicu iz Zaječara, da čuje ko su njeni uzori i da li mašta da jednog dana postane zvezda.- Prilično rano smo primetili da ima izražen talenat i odmah je upisali u hor. Sa šest godina je već nastupala. Inače je već pevala u Areni i Sava centru - kaže za Kurir Marija, majka talentovane pevačice.

Zadovoljan... Hari Mata Hari
Zadovoljan... Hari Mata Hari

Lena je gen za muziku nasledila od oca.- Tata se profesionalno bavi pevanjem i svira trubu. Ima i svoj bend. Cela njegova porodica je muzikalna.Reakcija publike iznenadila je celu porodicu.- U pozitivnom smo šoku. Ne stižemo da uradimo ono što smo isplanirali za danas od poziva ljudi, novinara... Hari Mata Hari je najviše bio oduševljen Lenom. Posle snimanja emisije zatražio joj je autogram, pa je o njemu mnogo pričala. Rekla mi je: „Mama, pa ja sam tek naučila da pišem, šta je to autogram?“.(Lj. R.)

Vana oduševljenaLENA JE ČUDO OD DETETAU toku jučerašnjeg dana hrvatska pevačica Vana, čiju je pesmu pevala mala Lena, izjavila je za Kurir da je takmičarka „Pinkovih zvezdica“ pravo čudo od deteta.- Izuzetno me raduje kad ovako mlada devojčica, ali očigledno posebno talentovana, peva moju pesmu, i to jednu od meni najdražih. To znači da je vredelo, a od Lene očekujem čuda u budućnosti. Bravo, Lena! - poručila je Vana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja