(VIDEO) MALA DIVA OPET BLISTA: Lenu (10) žiri hvalio, ona nezadovoljna!

Kritkovala sebe

(VIDEO) MALA DIVA OPET BLISTA: Lenu (10) žiri hvalio, ona nezadovoljna!

Stars -
Zbog samokritičnosti u sebi ti si za 6 člana ovde. Drago mi je zbog toga i to što znaš da nisi bila savršena kao prvi put, rekao je Hari

Lana Stamenković (10) pevala je pesmu Bonito Madam Piano. Lena je u prvom delu takmičenja dobila nadimak "mala diva" i oduševila je žiri i celu Srbiju.

I ovaj put je dobila svih pet glasova iako oseća veliku odgovornost. "Uzela je napornu pesmu", rekla je Leontina. "Već je dobila status favorita i da joj je to teret. Ali to treba da ostaviš kod kuće. Opusti se", rekao je Milan.

"Niko od nas ne briljira uvek, ti si tako plemenita i talenotovana. Uživaj kao da je ovo najbolja žurka. Nemoj da se opterećuješ popuranošću. Bilo je sjajno", rekla je Goca. "Zbog samokritičnosti u sebi ti si 6 člana žirija ovde. Drago mi je zbog toga i to što znaš da nisi bila savršena kao prvi put", rekao je Hari. "Sve je i dalje tu. Nemoj da si samo nesigurna, sve je proteklo odlično. "Malo moramo da te driblamo i kritikujemo jer ti izgledaš radiš na kritiku. Samo izađi na scenu da se dobro zabaviš", rekla je Goca.

http://www.youtube.com/watch?v=cgZBS9DWYm4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track