MARINKO ROKVIĆ SAD I REGULARNI DEDA: Nikola i Bojana čekaju bebu?!
Foto: Dragan Kadić

Stižu rode

MARINKO ROKVIĆ SAD I REGULARNI DEDA: Nikola i Bojana čekaju bebu?!

Stars -
Starijem Rokviću će se isputniti želja da dobije unuče pošto dete svog vambračnog sina Daria ne računa kao svoje

Bojana Barović i Nikola Rokvić čekaju bebu. Poznata manekenka je u drugom mesecu trudnoće i za mesec dana ona i Nikola će stati na ludi kamen.

"Srećnu vest saznali smo šre dve nedelje i podelili je sa najbližima, s obzirom da je u pitanju rana trudnoća. oboje su presreći što će za sedam meseci postati roditelji i odmah su počeli sa pripremama za venčanje. Kako su zajedno odlučili, venčanje će biti intimno, u krugu porodice i najužeg kruga prijatelja krajem avgusta", rekao je izvor.

"Ni Bojani ni Nikoli nije važan pol deteta već da samo bude u redu. Bojana se odmara po čitav dan, a Nikola se bukvalno ne odvaja on nje.. Čak se ni sa venčanjem ne opterećuju jer im je sad najvažnija beba", rekao je izvor.

Inače, baš u vremem kada je saznala srećne vesti, pre tri nedelje, Bojana je na društvenoj mreži Instagram na kojoj se ona i Nikola ljube i ispod napisala "Srećni".

Mladi par nije odgovarao na pozive i poruke, ali se javio budući deda Marinko Rokvić.

"Ne zanam ja ništa, za te stvari kontaktirajte sa mojim sinim", rekao je pevač, koji je u maju imao prilike da priča o svom unučetu iz Kanade. Naime, Marinkov sin Dario, koji koji živi u Kanadi, pre dve godine dobio je sina Romea. Marinko je to očito zaboravio pa je, pričajući o vezi Bojane i Nikole, rekao da jedva čeka da postane deda.

"Jedva čekam da postanem deda, ali o tome oni odlučuju. Neću da se mešam to je njihova stvar. Valjda će me prijaviti kada odluče o venčanju. Bojana je prelepa i dobra devojka, Nemam nikakve zamerke na izbor moga sina Nikole. Jedino želim da postanem deda", rekao je tada Marinko, a na pitanje da on već ima unuka rekao je da je to po nekoj drugoj liniji.

"To je po drugoj liniji. Ovo je redovni i regularni brak. Ja sam već jednom postao deda i neću svaki put to da ponavljam. Ovo je druga stvar", rekao je tada Rokvić.

Nikola Rokvić je na svom Tviter profilu napisao: Budim se, onako bunovan, saznam iz novina da ću postati otac! Ma samo nek je veselo!!! Ojha!"

(Alo/)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja