Marko Jarić od raskida sa Adrijanom Limom sve češće u Beogradu
Foto: Kurir Štampano

Voli da uživa u Srbiji

Marko Jarić od raskida sa Adrijanom Limom sve češće u Beogradu

Stars -
Dobro sam, prvo je rekao nekadašnji košarkaš kada smo ga juče sreli na Dorćolu. Vedrog duha i nasmejan odavao je utisak kao da je preboleo bivšu suprugu Adrijanu Limu (33).

Marko Jarić (36) rekao je da se oseća odlično u Beogradu. Juče je u jednom restoranu ručao sa producentom Markom Tabaševićem i sa još jednim drugom.

U muškim razgovorima bivši košarkaš koji je danas uspešan biznismen proveo je oko sat vremena, a onda su se rastali."Ne prija mi medijska pažnja i ne dajem intervjue", rekao je Marko ljubazno se zahvalivši na poziv za intervju.U neformalnom razgovoru Marko je rekao da se njegov život po okončanju sportske karijere odigrava na evropskom i američkom kontinentu. Više vremena ipak provodi u Majamiju zbog ćerki Valentine i Sijene, ali od rastanka sa njihovom majkom, čuvenim brazilskim modelom, sve češće dolazi u rodnu Srbiju.

"Za dva dana putujem. Ovde ništa ne radim, samo uživam. Hvala vam na pažnji, ja sam super, ali ne mogu da govorim za medije. Vi radite svoj posao kako mislite da treba. Više nisam ljut na medije, sad je sve okej", sa širokim osmehom rekao je Jarić kada smo ga upitali šta ga je najviše pogodilo od onoga što se o njemu pisalo u srpskim medijima.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track