Milan Popović: Sina mogu da vidim dva puta mesečno!
Foto: Dado Djilas

Podnosi žalbu

Milan Popović: Sina mogu da vidim dva puta mesečno!

Stars -
U Zagrebu je preinačena presuda i sada biznismen, umesto osam dana, s Aleksandrom mesečno može da provede samo šest dana. Otac kaže da neće odustati od borbe za svoja prava

Severina Vučković i Milan Popović nakon raskida veze nisu mogli da se dogovore o starateljstvu, pa je sud u Hrvatskoj krajem marta ove godine doneo presudu po kojoj otac može da provode oko osam dana mesečno sa naslednikom.

Pevačica je uložila žalbu na presudu, pa je u julu sud reagovao tako što je smanjio broj dana koje Milan može da provede sa Aleksandrom.

Sudija je prvobitnu odluku da vikend traje od četvrtka do nedelje preinačio u to da je ocu dozvoljeno da bude sa detetom od petka do nedelje kada je na redu njegov vikend.

"Iznenađen sam apsurdnom odlukom Županijskog suda, koji je potpuno ignorišući realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti deteta, preinačio odluku suda za porodično pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarelih, neživotnih termina kao što je „vikend-odmor“ i žalbe majke pune gnusnih neistina i laži. Umesto da viđam dete po četiri dana dva puta mesečno, sada sam dobio da viđam dete dva puta po tri dana mesečno. Pritom dva dana nam odlaze samo na put, s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu", rekao je Milan.

Kako saznajemo, Milan neće moći da se žali na ovu odluku suda zato što je postupak završen.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track