MILICA PAVLOVIĆ NA ČEKANJU: Imaću dečka kad se pojavi pravi dasa!
Foto: Pr

Spakovala kofere

MILICA PAVLOVIĆ NA ČEKANJU: Imaću dečka kad se pojavi pravi dasa!

Stars -
Mlada sam i imaću dečka kad se pojavi pravi dasa, evo možda ga nađem sad na moru, rekla je pevačica

Pevačica Milica Pavlović u jeku koncertne sezone spakovala je kofere i sa drugaricama otputovala na more."Idem sa drugaricama u Grčku, jer mi je odmor neophodan, više ne znam gde udaram. Iscrpla su me stalna putovanja i nastupi. Ovo će biti moj prvi odmor od kad sam se pojavila na estradi", rekla je Milica pred put u Grčku.

Pevačica kaže da do sada nije ni pomišljala na odmor jer je želela da se probije do estradnog vrha, što je moguće jedino ako si stalno prisutan i tražen.

"Prvi put se u Srbiji dogodilo da jedan pevač u isto vreme promoviše četiri nove pesme i spotove za svaku od njih. Znate koliko mi je energije trebalo da postignem da sve to uradim, da svaki dan snimam u studiju i na raznim lokacijama po Srbiji i da pri tom i nastupam. Naporno je, ali volim svoj posao i ne bih ga menjala ni za jedan drugi", rekla je pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=Kx-Y183LsvA

Na pitanje da li je našla dečka i udvarače posle intervjua u kojima je govorila da nema dečka, pevačica kaže da je njen emotivni status nepromenjen, ali da je umara da o tome priča jer se o njoj stiče pogrešna slika.

"Ja ne kukam što nemam dečka. To mediji prave dramu. Mlada sam i imaću ga kad se pojavi pravi dasa, evo možda ga nađem sad na moru. A mislim da je mnogo bolje biti sam nego s bilo kim", kaže Pavlovićeva.

Inače, poznata je i po tome što je energičan ples neizostavan deo njenih scenskih nastupa, otuda i ne čudi što je sve češće pominju kao jednog od takmičara u novim serijalima „Plesa sa zvezdama“ ili u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“.

"Ako kažete da bih sve to mogla, što da ne. Vreme je preda mnom, videćemo - vragolasto kaže Milica.

http://www.youtube.com/watch?v=Hzcgt0mJNBY

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track