MILICA TODOROVIĆ SREĆNA: Lepo mi je sa novim dečkom!
Foto: Marina Lopičić

Posle godinu dana samovanja

MILICA TODOROVIĆ SREĆNA: Lepo mi je sa novim dečkom!

Stars -
Ne želim da otkrivam s kim se zabavljam jer moj novi dečko ne želi da se eksponira, rekla je pevačica

Pevačica Milica Todorović otkrila je da ima novog izabranika koji ne želi da se eksponira, ali kaže da joj je veoma lepo u vezi koja traje mesec dana, piše za Story.rs.

Nakon godinu dana samovanja pevačica Milica Todorović (23) našla je novu emotivnu luku i ponovo je srećna. Njen izabranik ne želi da se eksponira pa još nije poznato s kim se zabavlja jer se oboje trude da vešto sakriju romansu. Međutim, nije reč o kumu Novaka Đokovića, Marku Stilitanu kojeg je upoznala na svadbi našeg slavnog tenisera. Naime, nakon romantične ceremonije na Svetom Stefanu, na kojoj je zabavljala Novakove goste, osvanule su priče da je Milicu zaveo upravo bivši dečko Ane Ivanović što je ona više puta demantovala.

"Istina je da sam mesec dana u novoj vezi. Lepo mi je i srećna sam", rekla je Milica, demantujući i spekulacije pojedininih medija da se pomirlila sa bivšim dečkom, kompozitorom i muzičkim producentom Radetom Kovačevićem (31).

"Priče o obnavljanju naše veze su glupost. Ne želim da otkrivam s kim se zabavljam jer moj novi dečko ne želi da se eksponira. Trenutno sam sa njim na kraćem odmoru, za opširniju priču biću dostupna po povratku u Beograd", poručuje Todorovićeva, ne želeći da komenatriše naša saznanja da njen izabranik ima stan u Beogradu što znači da dosta vremena provodi u srpskoj prestonici te da neće morati da održava vezu na daljinu.

"Uvek uživam u početnoj fazi veze, jer je tada najlepše. Moj partner i ja još se upoznajemo ali ne bih da dajem neke ozbiljne prognoze o našoj romansi. Maksimalno uživamo u zajedničkim trenucima ne opterećujući se budućnošću", rekla je

Javnost je u poslednje vreme zaokupljena i njenim novim spotom za pesmu "Moje zlato" u kojem se pojavila u najprovokativnijem izdnaju do sada.

"Ne znam šta je tu toliko provokativno, samo sam malo pokazala butkicu", odgovara Todorovićeva na tvrdnje pojedinih medija da se obnažila iznad očekivanja svojih obožavalaca. Komplimenti joj svakako prijaju i uživa u njima, ali izričita je u nametanju svojih vokalnih kvaliteta koji su joj uvek bili prioritetniji od fizičke atraktivnosti u imidžu.

http://www.youtube.com/watch?v=7mKnLVqDCIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track