Miloš Biković: Prvi put u raskidu za novi Story
Foto: Story

Na kioscima od 10. oktobra

Miloš Biković: Prvi put u raskidu za novi Story

Stars -
Miloš Biković prvi put govori o raskidu sa svojom koleginicom Brankicom Sebastijanović, tvrdi da trenutno ne razmišlja o novoj ljubavi i otkriva ko mu je nadomestio figuru oca

Ovenčan oreolom internacionalne slave, junak ruskog filma "Sunčanica" Miloš Biković prvi put govori o raskidu sa svojom koleginicom Brankicom Sebastijanović, tvrdi da trenutno ne razmišlja o novoj ljubavi i otkriva ko mu je nadomestio figuru oca bez kojeg je ostao pre osam godina.

Story: Suviše smireno delujete za nekoga ko je tokom snimanja Sunčanice izjavio da strepi od premijere.- Ne znam na šta sam tačno mislio kada sam to rekao, verovatno sam se plašio da li ću biti na nivou takvog filma. Isto je bilo i kada sam radio Montevideo, ali tada sam imao Dragana Bjelogrlića koji mi je bio mnogo posvećen. Ovde sam sve isto morao da uradim jednako dobro, samo na ruskom, što mi je predstavljalo veliko opterećenje i ogroman teret.

Story: Smeši vam se internacionalna slava. Jeste li spremni da se popularnost koju uživate u Srbiji prenese na sve meridijane?- Nisam slavan, takvi su heroji i svetitelji, ja sam popularan. Nisam ni spreman za svetsku popularnost, ali nisam bio ni za ovu u Srbiji, pa sam plivao s tim talasom.

Story: Mislite li da ste žrtvovali svoj privatni život zbog tako bogate karijere koju ste ostvarili u tim godinama?- Mislim da jesam. Nemam vremena ni da se vidim sa rodbinom, a kamoli sa prijateljima ili da steknem nova poznanstva.

Story: Znači li to da je zauzetost presudila vašoj vezi sa Brankicom Sebastijanović?- Pa, mislim da nije.

Story: Ona je nedavno izjavila da vaša veza za nju nije gotova priča?- Naše navodne izjave o privatnom životu u osamdeset odsto slučajeva bile su lažne. Mi nikada ne govorimo o ličnom seksualnom životu, o našem raskidu, intimi... Sve je to isfabrikovano.

Story: Jeste li trenutno emotivno slobodni?- Da.

Story: Nedavno ste na Filmskim susretima u Nišu rasplakali Dragana Bjelogrlića poklonivši mu upaljač koji ste nasledili od oca. Kakav utisak je na vas ostavila njegova reakcija?- Bilo mi je veoma drago što njemu to mnogo znači. Nisam čovek koji često iskazuje emocije, ali ovog puta želeo sam da to bude nešto posebno jer sam Bjeli zaista mnogo zahvalan na svemu što je uradio za mene. Prepoznavši me u pravom trenutku, kroz pet godina zajedničkog rada obeležio je moj život. Možda do sada nisam imao prilike da mu to pokažem, ali mislim da ni sada nije kasno.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina Story od 10.oktobra, koji vam osim ekskluzivnog intervjua poklanja kupone sa popoustima u svim Sportina radnjama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track