MINISTAR LUMPOVAO NA SPLAVU: Vanja (32) u zagrljaju 10 godina mlađe plavuše
Foto: Nemanja Pancic

Opustio se

MINISTAR LUMPOVAO NA SPLAVU: Vanja (32) u zagrljaju 10 godina mlađe plavuše

Stars -
Ministar sporta i omladine uz koju čašicu đuskao je i nazdravljao sa svojom lepšom polovinom

Vanja Udovičić, bivša zvezda srpskog vaterpola i trenutni ministar sporta i omladine, proslavio je 32. rođendan na jednom prestoničkom splavu, a u društvu najbližih prijatelja našla se i jedna plavupa od koje se čitavo veče nije razdvajao. Sudeći po nežnostima koje su tokom večeri razmenjivali, nesporno je da je zgodna devojka izabranica Udovičićevog srca.

"Vanja se u društvu plavuše pojavio na splavu i smestio se u jedan od centralnih separea. Nedugo zatim pridružili su im se i njegovi prijatelji. Sa osmehom na licu, uz koju čašicu alkohola ministar je đuskao i nazdravljao sa svojom lepšom polovinom. Iako je rođendansko slavlje kasnilo desetak dana, to nije uticalo na Vanjino raspoloženje", rekao je izvor i dodao da je Vanjina izabranica deset godina mlađa od njega.

"Udovičić je sa prijateljima slavio do ponoći, a sa splava je otišao zajedno sa devojkom.Zanimljivo je da je Vanjina izabranica deset godina mlađa od njega, ali njemu to, očigledno, ne predstavlja veliki problem.

"Vanja je rođendan slavio sa prijateljima na splav, u nedelju između 18 i 23 sata. S obzirom na to je 12. septembra, kada mu je bio rođendan, nije bio u Beogradu, proslavio ga je sada. Mnogi su mu prilazili da se slikaju, upoznaju i razgovaraju", rekao je Nikola Papak, Vanjin portparol ne komentarišući njegov odnos sa mladom devojkom.

Sve vanjine ljubaviZgodni ministar omladine i sporta u poslednje vreme u medijima je doveden u vezu sa mnogim poznatim devojkama. Tako su Vanju povezivali sa našom najlepšom teniserkom Anom Ivanović, ali i sa zgodnom manekenkom Sofijom Milošević, s kojom je trnutno u vezi Viktor Troicki. Bivši vaterpolista izgleda nije imun ni na pevačice pa su ga tako spojili sa Marinom Tadić, a dovođen je u vezu sa plejboj cicom Larom Bajčetić. Takođe, pisalo se da je Vanja u ljubavi i sa srpskom olimpijkom Milicom Mandić. Udovičuć nikada nije komentarisao medijske navode o svom emotivnom statusu.

Ana Ivanović
Ana Ivanović

Sofija Milošević sa Troickim na svadbi Novaka Đokovića
Sofija Milošević sa Troickim na svadbi Novaka Đokovića

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track