Minja Miletić opet budi gledaoce
Foto: Zorana Jeftić

U oktobru startuje televizija N1

Minja Miletić opet budi gledaoce

Stars -
Voditeljka jutarnjeg programa „Novi dan“ poručuje da će njena emisija biti dinamična i istovremeno lokalno i regionalno orijentisana

Televizija N1, ekskluzivni partner CNN za region, počeće sa emitovanjem od oktobra.Na ovom kanalu 24 sata dnevno biće prikazivane vesti, koje će publika moći da prati preko televizije, veb-sajta i mobilne aplikacije. Sa centrima u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, N1 će svoj medijski prostor graditi kombinacijom ultrainformativnog i zabavnog sadržaja.Maja Žeželj u DnevnikuPoznata voditeljska imena već uveliko rade na poslednjim pripremama za početak emitovanja. Maja Žeželj će biti domaćin Dnevnika, a jedan od članova ekipe je i Minja Miletić, koja će uređivati i voditi jutarnji program „Novi dan“. Ona ističe da se raduje što će gledaoci moći da se bude uz njenu emisiju svakog radnog dana od osam ujutru, te što će imati prilike da se obrati i publici u regionu.

- Jutarnji program biće vrlo dinamičan, istovremeno regionalno i lokalno orijentisan. U okviru zajedničkih segmenata, s kolegama iz Sarajeva i Zagreba Almom Dautbegović Voloder i Tihomirom Ladišićem, razgovaraću o temama od regionalnog značaja. Potom će se svako od nas posvetiti lokalnim temama, koje interesuju samo naše gledaoce - kaže Minja.Kreće i „Presing“Jugoslav Ćosić je direktor programa za Srbiju. Ističe da je ponosan na svoj tim.- Svi naši novinari vode se istim principima i na prvom mestu im je profesionalno i odgovorno izveštavanje. Naš fokus će biti na vestima koje interesuju publiku u Srbiji, a program će činiti i regionalni sadržaji iz oblasti biznisa, sporta, kulture i zabave - kaže Ćosić.Jugoslav će, takođe, naizmenično s direktorima programa iz Sarajeva i Zagreba Amirom Zukićem i Dubravkom Merlićem, raditi glavnu večernju emisiju, politički tok-šou „Presing“, koji će se emitovati od ponedeljka do četvrtka u 20 časova.

Brent SadlerCNN NEĆE UREĐIVATI PROGRAM N1Brent Sadler, direktor uredničkog kolegijuma na N1 i bivši dopisnik CNN, naglašava da partnerstvo američke i srpske televizije podrazumeva isključivo razmenu materijala i mogućnost da N1 od CNN preuzima sadržaje koje smatra zanimljivim za lokalno tržište, ali i da N1 bude glavni izvor informacija kad je CNN potreban materijal iz regiona, kao što je bio slučaj tokom majskih poplava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja