Miroslav Ilić: Jedva čekam da Novaka zagrlim i izljubim!

Potvrdio

Miroslav Ilić: Jedva čekam da Novaka zagrlim i izljubim!

Stars -
Osim "Polomiću čaše od kristala", pevaću "Božanstvenu ženu", "Još te nešto čini izuzetnom, "Ova noć ima čudnu moć, "Luckasta si ti".... , rekao je pevač

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić pevaće na svadbi najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića i njegove verenice Jelene Ristić, koja će u četvrtak biti održana na Kraljičinoj plaži u Miločeru.

Slavuj iz Mrčajevaca, jedan od najomiljenijih pevača slavnog srpskog sportiste, ne krije oduševljenje što će prisustvovati ovom događaju, a neke od svojih najvećih hitova izvešće u pratnji orkestra Miše Mijatovića.

"Presrećan sam što ću pevati na Noletovoj svadbi, jer sam njegov veliki fan", rekao je Miroslav Ilić, koga je naš telefonski poziv u sredu zatekao u bašti hotela "Maestral" u Miločeru, u društvu Mijatovića.

"Još nisam video Novaka, ali jedva čekam da ga zagrlim, izljubim i poželim mu sreću u braku. Pevaću pesme koje su inače na mom repertoaru. Miša je još pre svadbe mejlom dobio spisak od 15 pesama koje Novak najviše voli. Osim "Polomiću čaše od kristala", pevaću "Božanstvenu ženu", "Još te nešto čini izuzetnom, "Ova noć ima čudnu moć, "Luckasta si ti"...

Kako saznajemo, Miroslav Ilić će u pratnji orkestra Miše Mijatovića nastupiti nakon što mladenci budu isekli svadbenu tortu.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja