Mitrović: Bili smo duplo gledaniji od vas  Popović: Ubedljivo smo bili najgledaniji
Foto: Zorana Jevtic, Marina Lopicic

Počela borba Pinka i Prve za gledaoce

Mitrović: Bili smo duplo gledaniji od vas Popović: Ubedljivo smo bili najgledaniji

Stars -
Tvorci muzičkih takmičenja „Pinkove zvezde“ i „Zvezde Granda“ napravili projekte koje je u subotu uveče gledalo preko četiri miliona gledalaca, polovina stanovništva Srbije

U subotu uveče dve najgledanije komercijalne televizije imale su ozbiljan okršaj. Tvorac šou-programa „Pinkove zvezde“ Željko Mitrović kaže da je njegov projekat bio gledaniji od „Zvezda Granda“, dok Saša Popović tvrdi suprotno.Iz PR službe „ružičaste televizije“ tvrde da je njihova emisija zvanično bila gledanija, s prosečnim udelom od 19,3.

S druge strane, rezultati Prve ukazuju na to da su „Zvezde Granda“ imale šer od 27, 3, dok je konkurencija, prema zvaničnim podacima AGB Nilsen, imala 27,1.Željko Mitrović nije skrivao svoje oduševljenje uspehom koji je postigao.- U pojedinim delovima emisije Pink je bio i dvostruko gledaniji od „Zvezda Granda“, tako da sam izuzetno zadovoljan rezultatima - tvrdi Mitrović.Ništa manje zadovoljan nije ni PR „ružičaste televizije“ Darko Popović.- Najzanimljiviji od svega jeste podatak da sada u tom terminu Pink više gleda urbana publika, u gradovima i u targetu od 18 do 49 godina, dok se ruralna publika preselila na Prvu - poručio je Popović.S druge strane, Saša Popović ima druge rezultate.- Prezadovoljan sam činjenicom da smo posle 16 godina prešli na TV Prva i da smo opet dobili poverenje publike. S ukupnim šerom od 27,3 bili smo najgledaniji. Činjenicu da smo imali četiri puta više marketinga od „Pinkovih zvezda“ nikako ne možemo zanemariti, tako da ovaj rezultat dobija na još većoj težini i govori o apsolutnom kredibilitetu koji imamo. Našu snagu ćemo tek pokazati, jer morate priznati i sami - produkcijski smo na mnogo većem nivou od „Pinkovih zvezda“, scenografija nam je spektakularna, imamo fenomenalan žiri i prvu ligu pevača. Oni koji nisu prošli naše audicije ostali su u „Pinkovim zvezdama“. Publika je sve ovo što sam rekao umela da ceni, znala je da ih nećemo izneveriti i ponovo nam je poklonila poverenje. Prezadovoljan sam - rekao je Saša za Kurir.(LJ. S.)

Doprinele dobrim rejtinzima... Zorica i Ceca
Doprinele dobrim rejtinzima... Zorica i Ceca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track