MORSKI PAPARACO: Saša Kovačević poveo devojku u lov na grčke ribe
Foto: Kurir Štampano

Pop pevač luduje na plažama Halkidikija

MORSKI PAPARACO: Saša Kovačević poveo devojku u lov na grčke ribe

Stars -
On je redovan na časovima ronjenja u svom omiljenom letovalištu
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Saša Kovačević veliki je ljubitelj riba na suvom, ali i u moru!

Popularni pevač već 10 dana letuje sa devojkom Jovanom Jocić u Grčkoj, gde maksimalno uživaju u svakom trenutku daleko od svih. Pored toga što mu je ovo omiljena destinacija, najinteresantniji događaji s odmora definitivno su mu časovi ronjenja.

Paparaco Kurira uspeo je da zabeleži kako miljenik ženskog dela publike sa svojom izabranicom istražuje lepote prirodnog sveta. Ako je suditi po fotografijama, ali i rečima našeg izvora, Kovačević je jedva čekao da obuče ronilačko odelo i uđe u vodu da gleda ribe, toliko da je u jednom trenutku nehotice spustio svoj plavi šorc skroz ispod pupka. To je oduševilo brojne devojke koje su se sunčale na plaži, ali ne i njegovu devojku, koja se nijednog trenutka nije odvajala od njega.

Obuka pred ulazak u vodu... Saša Kovačević oblači ronilačko odelo
Obuka pred ulazak u vodu... Saša Kovačević oblači ronilačko odelo

- Saša je sa svojom lepšom polovinom, prijateljem i jednom devojkom došao na plažu u turističkom mestu Sarti, na drugom prstu Halkidikija, u poslepodnevnim časovima. Tamo ih je dočekala instruktorka ronjenja, koja ih je odmah upoznala s pravilima ovog avanturističkog sporta. Prvo im je pokazala kako se pravilno diše, zatim ih je obučila kako da se s ronilačkom opremom ponašaju dok istražuju podvodni svet - priča nas izvor i dodaje da je pevač oduševljen ronjenjem.

- Pažljivo je slušao instruktorku, koja je nakon pola sata objašnjavanja dala zeleno svetlo i pomogla im da obuku ronilačko odelo i stave boce s kiseonikom. Posle dva sata ronjenja, iz mora je izašao prepun pozitivnih utisaka - rekao je jedan Sašin prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track