MRKA: Cuca je skroz poremetila Šabanov život!
Foto: Dragan Kadić

Bivši ministar o aferi legendarnog pevača

MRKA: Cuca je skroz poremetila Šabanov život!

Stars -
Sada Goca nigde ne pušta Šabana samog, svuda ide sa njim. Boji se da ga ne napadne Cuca, rekao je političar

Afera Šabana Šaulića (63) i Ivone Negovanović Cuce (23), koja je mesecima punila naslovne strane, a pevač je navodnu vezu sa mladom pevačicom demantovao, zaintrigirala je bivšeg ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, koji je veliki prijatelj bračnog para Šaulić.

Naime, Mrkonjić je na snimanju Zvezda Granda komentarisao kralja narodne muzike i mladu pevačicu dok je sedeo sa Šaulićevim vozačem koji mu je objašnjavao da ide sa pevačem i i njegovom suprugom na put, a političar je prokomentarisao da je Cuca poremetila njegov život.

"Sada Goca nigde ne pušta Šabana samog, svuda ide sa njim. Boji se da ga ne napadne Cuca. Ta devojka ga je totalno poremetila", uz osmeh je prokomentarisao Mrka.

"A Cucu ne vodite na put?! E šta mu napravi, nije mu sad ovo trebalo, ali dobro. Drži se junački i on i Goca.", dodao je Mrkonjić, a Šabanov vozač je celu priču ignorisao i prešao na drugu temu.

Inače, u emisiji Zvezde Granda, gde je predsednik žirija Šaban Šaulić, pre godinu dana pojavila se Cuca, koja je ispala posle drugog kruga, a onda su usledele priče o aferi kralja narodne muzike sa mladom pevačicom.

Podsetimo, Šaban Šaulić je demantovao aferu sa Cucom i nazvao je budalaštinom. "To je budalaština, ispadoh ja Don Žuan u ovim godinama", kroz smeh je rekao pevač.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track