MUVANJE: Nejmar po Soraju poslao privatni avion!

Fudbaler izgubio glavu za Vučelićkom

MUVANJE: Nejmar po Soraju poslao privatni avion!

Stars -
Brazilac ugostio srpsku starletu u Barseloni, a na rastanku joj je poklonio svoj dres
1 / 2

Fudbaler Barselone Nejmar de Silva Santos odlepio je za Sorajom Vučelić i za druženje s njom spreman je da potroši čitavo bogatstvo.On je to nedavno i dokazao kad je po starletu poslao privatni avion u Italiju, gde se ona nalazila u tom momentu, kako bi došla u Barselonu da se vidi s njim. Inače, njih dvoje su se upoznali u avgustu na Ibici i od tada su neprestano u kontaktu.

Bivša učesnica „Velikog brata“ je u Španiji provela nekoliko dana, a popularni Brazilac joj je u svemu udovoljavao. Na rastanku joj je poklonio svoj dres.- Nejmar je odlepio za Sorajom. Otkako su se upoznali, često se dopisuju porukama i razgovaraju preko Skajpa. Više puta ju je pitao da dođe u Barselonu, a ona je tek sada otišla. Iako je planirala da ide krajem novembra, ipak je otišla ranije. Kad je s drugaricom odradila jednu reviju u Crnoj Gori, Nejmar je po njih dve poslao privatni avion u Italiju i tako su otišle u Barselonu. Fudbaler nije štedeo novac i vodio ih je u najbolje restorane, tržne centre, diskoteke. Odlično su se provodili - otkriva naš izvor.

Upoznali se na Ibici... Soraja i Nejmar
Upoznali se na Ibici... Soraja i Nejmar

Pozvali smo Soraju, koja se po običaju iznervirala kad je čula da smo saznali da je bila u Barseloni.- Da l‘ je moguće da vi mene to pitate?! Kad sam ja otkrivala nešto iz svog privatnog života? Nekad stvarno ne znate za granicu - bila je kratka Soraja.

Samo najbolje... Fudbaler i starleta se voze istim avionom
Samo najbolje... Fudbaler i starleta se voze istim avionom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track