NA JAKIM LEKOVIMA: Brena posle operacije dozivala Bobu i decu!

Sledi dug period oporavka nosiće gips mesec i po dana

NA JAKIM LEKOVIMA: Brena posle operacije dozivala Bobu i decu!

Stars -
Agonija Pevačica je priključena na infuziju, a rehabilitacija će trajati najmanje šest meseci. Najteže joj pada što ne može sama u toilet

Lepoj Breni (53) juče su ipak operisali zglob na desnoj ruci u klinici u Lovranu, uprkos tome što pevačica godinama boluje od tromboze.Kako su nam saopštili lekari, zahvat je prošao bez komplikacija i supruga tenisera Slobodana Živojinovića se oseća dobro. Pevačica se u petak ujutru, posle doručka na terasi hotela u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, okliznula i nezgodno pala i tom prilikom polomila desnu ruku i povredila lakat leve ruke.Pod nadzorom lekara- Brena će morati da nosi gips najmanje još šest nedelja, a oporavak će trajati najmanje pola godine. Pod nadzorom lekara biće još 24 sata. Prima infuziju i koktel lekova protiv bolova. Kada se probudila iz anestezije, prvo je pitala za Bobu i decu. Ukoliko ne bude komplikacija, biće puštena na kućno lečenje - kaže izvor Kurira iz bolnice.Od pevačice se ne odvajaju njen suprug Boba i sinovi Stefan i Filip.- Pevačica je smeštena u običnoj sobi i nema posebnih zahteva. I dalje trpi jake bolove, tako da je često uplakana. Najteže joj pada što ne može sama da se hrani i odlazi u toalet. Telefon joj neprestano zvoni, a ona ne može da ga koristi. Lekari se ipak nadaju da će njen oporavak ići brže jer se nalazi u dobroj formi - zaključuje sagovornik Kurira.Porodica Živojinović se povodom trenutne situacije oglasila saopštenjem.Zahvalili se medijima- Zahvaljujemo na velikoj pažnji koju su nam ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brizi za zdravstveno stanje folk zvezde. Porodica Živojinović koristi priliku i da zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinarska pitanja u vezi s njenim zdravstvenim stanjem - piše u saopštenju.

ReagovanjaMlađan Dinkić, političarBRENA JE JAKA ŽENAČuo sam se s Bobom, pozdravio sam je i poželeo joj brz oporavak. Brena je hrabra žena i znam da će se vrlo brzo oporaviti i vratiti poslu. Čim stignu u Beograd, posetiću je.Seka Aleksić, pevačicaIZAĆI ĆE KAO POBEDNIKBaš sam se potresla kad sam pročitala vest u novinama. Poslala sam joj poruku jer ne želim da je u ovom trenutku opterećujem i poručila da u nju nikad ne sumnjam i da sam sigurna da će i iz ove priče izaći kao pobednica. Jedva čekam da je vidim.Dragan Kojić, pevačMISLIO SAM DA JE ŠALAPoslao sam joj poruke podrške. U prvi mah sam pomislio da je neka šala, pa sam kasnije saznao da ipak nije. Želim joj da što pre ozdravi. Svakom može da se desi ono što se dogodilo Breni. Porodica Živojinović su naše drage komšije i srećan sam što su prognoze dobre.Zorica Brunclik i KemišŽELIMO JOJ DA BRZO OZDRAVINismo se čuli s Brenom, poslali smo joj poruku. Nadamo se da će što pre ozdraviti. Mnogo nam je žao i želimo joj da brzo bude ona stara. Sigurni smo da će se što pre naći kod kuće, a važno je da su Boba i njihova deca uz nju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track