NAPUSTILI SRBIJU: Ana i Nikola zaustavili avion za Atinu
Foto: Zorana Jeftić

Porodica Rađen - Kokić se preselila

NAPUSTILI SRBIJU: Ana i Nikola zaustavili avion za Atinu

Stars -
Vaterpolista sa ženom i ćerkama kasnio na aerodrom, odakle su otputovali u Grčku, gde će on nastaviti karijeru, a pevačica se već u četvrtak vraća u Beograd
1 / 4 Foto: Zorana Jeftić

Pevačica Ana Kokić, njen suprug Nikola Rađen i ćerke Nina i Tea umalo juče da ostanu u Beogradu zbog toga što su kasnili na redovni let za Atinu, gde će poznati sportista nastaviti karijeru.

U žurbi...Ana i Nikola s ćerkama
U žurbi...Ana i Nikola s ćerkama

Paparaco Kurira uslikao je bračni par koji se na aerodromu „Nikola Tesla“ pojavio u 12.45, a trebalo je mnogo ranije da dođu pošto je poletanje njihovog aviona bilo predviđeno za 13.20. U vreme kad su oni došli čekiranje je bilo završeno, šalter zatvoren, pa se u jednom trenutku činilo da od njihove selidbe za Atinu predviđenog dana neće biti ništa.

Zna se ko gura kolica... Vaterpolista na sa Ninom i Teom
Zna se ko gura kolica... Vaterpolista na sa Ninom i Teom

Ipak, Nikola, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u vaterpolu, brzo je završio stvar, pa se aerodromska službenica nakon nekoliko minuta ponovo pojavila i zamolila sportistu da što pre preda pasoše i karte.Za to vreme smo od pevačice pokušali da saznamo razlog zbog čega kasne na tako važan let.- Najvažnije da je sve u redu. Ja sam krenula sa suprugom, a vraćam se brzo jer u četvrtak imam zakazan nastup u Srbiji - na početku razgovora rekla nam je Kokićka i objasnila kako će ovoga puta izgledati njihov život na relaciji Beograd-Atina:

Život u inostranstvu... Porodica Rađen
Život u inostranstvu... Porodica Rađen

- Ćerkice će u narednom periodu živeti s tatom u Atini. Kad Nikoli budu počeli treninzi, onda ćemo se kombinovati. Da se ja pitam, volela bih zauvek da ostanem tamo i da se nikad više ne vratim - kroz osmeh je poručila Kokićka.

Ana pokazala CRNE GAĆICEKako bi se što prijatnije osećala tokom putovanja, Ana je za odevnu kombinaciju odabrala crnu dugu pamučnu haljinu, ispod koje su se nazirale tange u istoj boji. Njena obla pozadina još više je došla do izražaja kad je po holu na aerodromu jurila za ćerkama. S druge strane, primetili smo da je Nikoli na gornjoj usni izašla afta, zbog čega se trudio da bude što dalje od objektiva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track