Naser Orić: Daću milion maraka onome ko me je video na Cecinom koncertu!
Foto: Damir Dervišagić

Mediji u BiH tvrde da je nekadašnji komandant Armije Bosne i Hercegovine viđen u VIP loži

Naser Orić: Daću milion maraka onome ko me je video na Cecinom koncertu!

Stars -
Bivši komandant Armije BiH u Srebrenici negira da je bio u Istočnom Sarajevu, gde je Svetlana Ražnatović pevala u subotu uveče pred 15.000 ljudi

Naser Orić, nekadašnji komandant Armije Bosne i Hercegovine, uživao je u VIP loži na koncertu Svetlane Cece Ražnatović u Istočnom Sarajevu, tvrde pojedini bosanski mediji.Pozvali smo Orića da vidimo kako se proveo na nastupu srpske folk dive, ali je on bio kategoričan u svojoj tvrdnji da se nije ni primakao stadionu Slavija u Lukavici, gde je Ceca pevala.

Učestvovao u masakrima nad Srbima u BiH... Naser Orić
Učestvovao u masakrima nad Srbima u BiH... Naser Orić

- Ne, nisam bio na Cecinom koncertu. Dajem milion maraka onom ko me je tamo uslikao - kaže Orić, koji je ličnost s bogatim kriminalnim dosijeom, sem toga što je poznat po svojoj ratnoj ulozi u BiH.On nam je objasnio zašto ne treba da se povezuje s koncertom Svetlane Ražnatović:- Ne sviđa mi se njena muzika, slušam samo bosanske Satelite. Volim samo naše izvorne pesme - zaključuje Naser za Kurir.KontradiktoranProblem je samo u tome što se ova njegova izjava ne podudara s jednom koju je, takođe za Kurir, dao u aprilu prošle godine, kad su ga dovodili u ljubavnu vezu sa srpskom pevačicom Oljom Karleušom.- Ja sam stalno na nastupima pevača i pevačica iz Srbije. Eto, vuče me neka nostalgija i volim da odem na njihove koncerte. Skoro sam video i ženu pokojnog Šijana Gocu Božinovsku. Kulturno smo se pozdravili i šta ima loše u tome?! Poznajem mnogo dobro i Oljinog muža Pecu. Ma stvarno je glupost da sam s njom u vezi - pravdao se tad bivši komandant armije BiH.

Voli srpske pevačiceNi to nije bio prvi put da Nasera Orića povezuju sa srpskim pevačicama, na čije nastupe skoro redovno dolazi. Pričalo se da je pre pet godina bio i u VIP loži u sarajevskoj Zetri na koncertu Lepe Brene, viđali su ga i na nastupima Stojanke Novaković Stoje po Bosni, a godinama se na estradi šuškalo i o njegovoj navodnoj vezi sa Jovanom Tipšin, ali ona ga nikad nigde nije ni pomenula.

Prijateljstvo... Ceca i Sonja Karadžić
Prijateljstvo... Ceca i Sonja Karadžić

Ceca sa ćerkomRADOVANA KARADŽIĆASonja Karadžić Jovičević, ćerka bivšeg predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića, uživala je na Cecinom koncertu u Istočnom Sarajevu.Ona je iskoristila priliku i da se u bekstejdžu slika sa folk zvezdom tokom njihovog neobaveznog ćaskanja. Kasnije se zajedničkom fotografiju pohvalila i na Fejsbuku, a sudeći po komentaru koji je ispisala iznad slike, reklo bi se da su njih dve prijateljice odranije.- Ima neka tajna veza... Za prijateljstva koja traju i duše koje se nekad najbolje ćuteći razumeju - napisala je Sonja uz objavu fotografije sa Cecom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track