NATAŠA BEKVALAC: Otac mi ne duguje 6.000 evra!
Foto: Fejsbuk

Šalila se na svoj račun

NATAŠA BEKVALAC: Otac mi ne duguje 6.000 evra!

Stars -
Vredno radim, zbog drugih stvari. Tata je tu hteo da bude duhovit, a ja sam bila još duhovitija kada sam mu rekla da ću mu vratiti novac, rekla je pevačica

Otac pop zvezde Nataše Bekvalac, Dragoljub, pre nekoliko dana izjavio je da je svojoj ćerki upravo on jedini sponzor i da joj je pozajmio 6.000 evra za kupovinu stana u srpskoj prestonici.

Nataša je rekla da vredno radi "kako bi mu vratila novac". "Ja vredno radim, zbog drugih stvari. Tata je tu hteo da bude duhovit, a ja sam bila još duhovitija kada sam mu rekla da ću mu vratiti novac", rekla je lepa plavuša, a zatim je objasnila zašto je njen otac dao takvu izjavu.

"Nije bio isprovociran, on je samo otac. On je samo meni stao u zaštitu. Ono kako se priča o meni i šta je prava istina, to su dve različite stvari. Naravno da roditelje uvek boli laž, pa je u tom svojstvu dao takvu izjavu", rekla je Nataša.

Podsetimo, Nataša 25. septembra će napuniti 34 godine, a slavlje je odlučila da počne od juče. "Rođendan slavim 7 dana. Pa, da počnemo", napisala je Nataša na Fejsbuku.

Dragoljub Bekvalac, foto Kurir
Dragoljub Bekvalac, foto Kurir

(EPK/Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track