Nataša Bekvalac: Volela bih da imam još dece!

Intervju

Nataša Bekvalac: Volela bih da imam još dece!

Stars -
Hana ima i sestricu Andreu iz Danilovog prvog braka koju smatramo rođenom, ali volela bih da imam još dece. Ne bih dete rađala zato što je mojoj jedinici potrebno društvo, otkrila je pevačica

Pop zvezda Nataša Bekvalac, mada je svojevremeno isticala da zbog neizmerne ljubavi prema ćerki Hani ne bi volela da se drugi put ostvari kao majka, otkriva za Story kako joj je ponovo proradio materinski instinkt.

"Hana ima i sestricu Andreu iz Danilovog prvog braka koju smatramo rođenom, ali volela bih da imam još dece. Ne bih dete rađala zato što je mojoj jedinici potrebno društvo. Deca treba da na svet dolaze iz ljubavi i poenta je u zasnivanju zdravih porodičnih odnosa, na temelju tih emocija", otkrila je pevačica.

Kada su današnji muškarci u pitanju, lepa pevačica ima sledeći stav

"Ne znam šta se dešava, ali pravih muškaraca je sve manje. Pre svega, mislim na nesposobnost da se voljenoj ženi pruži osećaj sigurnosti, kako ništa loše ne može da joj se desi, što je ključna osobina stuba porodice. Moja mama je imala sreću da živi pored takvog čoveka.

Na pisanja o tome da ima velikih finansijskih problema Nataša poručuje: Mogla bih da proglasim doživotni bankrotjer svakodnevno imam finansijskih problema. Novac služi za trošenje i s njim je kao sa slavom, dobar je sluga a loš gospodar. Nije gazda ko ume stiskati, nego ko ume spiskati, a ja sam poprilično dobra gazdarica i imam onoliko koliko sam potrošila.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka 25. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track