NATAŠA MILJKOVIĆ ISKRENO O RASTANKU: Razvod je preteško iskustvo!
Foto: San

Raskid vanbračne zajednice

NATAŠA MILJKOVIĆ ISKRENO O RASTANKU: Razvod je preteško iskustvo!

Stars -
Sa Srđanom Timarovim bila je u vanbračnoj zajednici šest godina, ali nakon što su se imocije ugasile, ona je rešila da krene dalje

Voditeljka Javnog servisa Srbije Nataša Miljković se tek godinu dana posle rastanka od svog nevenčanog supruga Srđana Timarova, sa kojim ima sina Lazara, stvarno oporavila od tog stresa, piše u novom broju magazina Story.rs

Nataša Miljković za novi Story govori o raskidu u kakvim je odnosima s bivšim izabranikom, glumcem Srđanom Timarovim, s kojim je pre četiri godine dobila sina Lazara.

"Kad se zbroje brakovi naših roditelja, Srđan i ja imamo devet iza sebe. Vrlo dobro poznajemo tu instituciju i bez burmi na svojim rukama. Moj život se ne razlikuje od života ljudi sa ozvaničenom vezom. Isto živimo, delimo obaveze, imamo slične probleme i istu ljubav. Imam osećaj kao da prkosim toj staroj instituciji koja me je dosta namučila u životu", govorila je 2010. voditeljka u intervjuu za magazin Story.

Ali, kako upućeni tvrde, poslovne obaveze i neobičan tempo života koji sobom nose javne profesije, stvorili su distancu između nekada zaljubljenog para. To što su sve manje vremena provodili zajedno, rezultiralo je time da pre godinu dana civilizovano i bez skandala donesu odluku o rastanku.

Nataša se nakon kraha njihove zajednice iselila sa sinom Lazarom iz zajedničkog doma i život nastavila u stanu na Novom Beogradu.

"Tačno je da više nismo zajedno, ali naš rastanak nije se desio preko noći, a ni juče ili pre mesec dana, već pre godinu. Srđan i ja ostali smo zbog sina u dobrim odnosima i sve je uredu, bez ikakvih skandala. Nema potrebe za preteranom dramom i, najiskrenije, ne bih više komentarisala naš razlaz jer ne želim tome da pridajem veliki značaj u medijima", izjavila je Nataša za Story.

Srđan Timarov, foto Kurir
Srđan Timarov, foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track