NATAŠA PRIZNALA VEZU SA LJUBOM: Samo želim da zaštitim nekog koga volim!

Bekvalac zaljubljena

NATAŠA PRIZNALA VEZU SA LJUBOM: Samo želim da zaštitim nekog koga volim!

Stars -
Uvek se usmeravam i okrećem ljudima koji pričaju moj jezik, a to je jezik ljubavi, rekla je pevačica

Nataša Bekvalac već je neko vreme u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, ali do sada nije želela da potvri tu romansu.

Pevačica je pevala na prijemu koji su organizovali Dragana Mirković i njen suprug Toni predstavljajući jedan luksuzni automobil.

Ona je tom prilikom rekla da su je povredili natpisi u nekim medijima da je izbacila iz stana dečka Ljubu Jovanovića. "Ja tom prilikom nisam ništa priznala, nego sam želela da zaštitim nekoga koga volim", rekla je Nataša i tako potvrdila da se ipak viđa sa rukometašem.

"Ljudi su čudni, oni će te uvek ismejati, oni koji su loši će to prihvatiti na način na koji ne želiš da bude tvoj. Uvek se usmeravam i okrećem ljudima koji pričaju moj jezik, a to je jezik ljubavi", rekla je lepa Novosađanka ekipi Ekskluziva.

Iako je zaljubljena, ne želi da priča o detaljima veze sa Ljubom. "Ja zaista nemam potrebu da paradiram svojom srećom i ljubavi," kaže Nata.

Pevačica je rekla da je čestitala rođendan svom bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću i da su mu ona i Hana pripremile poklon koju će mu uskoro uručiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track